Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DYO Eğitim ve Uygulama Merkezi Açıldı

Dyo’nun yeni eğitim ve uygulama merkezi, Çiğli Fabrikası’nda düzenlenen törenle açıldı. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı’nın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanvekili Yılmaz Gökoğlu, İcra Başkanı Mehmet Aktaş, Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı ve Dyo Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran’ın da katıldığı törende, Türkiye’nin

yapi.com.tr
DYO Eğitim ve Uygulama Merkezi Açıldı

Dyo’nun yeni eğitim ve uygulama merkezi, Çiğli Fabrikası’nda düzenlenen törenle açıldı. Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı İdil Yiğitbaşı’nın yanı sıra Yönetim Kurulu Başkanvekili Yılmaz Gökoğlu, İcra Başkanı Mehmet Aktaş, Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı ve Dyo Boya Fabrikaları Genel Müdürü Serdar Oran’ın da katıldığı törende, Türkiye’nin dört bir yanından gelen oto tamir boyası bayileri de hazır bulundu.

Açılışı yapılan yeni eğitim ve uygulama merkezinde; oto boyacıları, servis ustaları, bayi tezgahtarları ve Dyo’nun oto tamir boyaları bayilerine yönelik eğitimlerin yanı sıra farklı konularda da eğitimler verilecek. Renk, ürün, uygulama ve nokta tamir eğitimleri gibi pek çok alanda eğitimler verilmesi planlanan merkezde, gelecekte bu sektörde çalışacak gençlerin eğitimlerine katkıda bulunmak da hedefleniyor. Dyo Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde, Milli Eğitim ve Çıraklık Merkezleri ile Meslek Lisesi öğrencilerine, Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine ve Çıraklık Okullarına giden gençlere yönelik eğitim programları da yer alacak. Böylece 8 yıllık zorunlu eğitimden sonra azalan boyacı çıraklarının yetişmesine de fayda sağlamak amaçlanıyor.

Dyo’nun yeni Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde, bayilere 70 bin farklı renk yapabilen yeni Dyo Mixline makinesinin müjdesi de verildi.

Törenin açılışında konuşan Yaşar Holding Boya Grubu Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, Dyo’nun inşaat boyalarında olduğu gibi oto tamir boyaları pazarında da iddialı olduğunu belirterek, bu alandaki büyümelerini sürdürdüklerini vurguladı. Yiğitbaşı, Dyo’nun 2008 yılında tüm oto tamir boyalarındaki pazar payı yüzde 4’ken, 2010 yılında bu rakamın yüzde 10 seviyesine yükseldiğini belirterek, 2011 yılında sektördeki paylarını yüzde 12’lere çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/dyo-egitim-ve-uygulama-merkezi-acildi_87873.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!