Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

DYO, Mısır'da Faaliyete Geçti

Yaşar Boya ve Kimya Grubu, uluslararası pazarlama stratejileri doğrultusunda, Rusya ve Romanya projelerinden sonra Mısır projesini de hayata geçirdi.

CNN Türk



aşar Boya ve Kimya Grubu, uluslararası pazarlama stratejileri doğrultusunda, Rusya ve Romanya projelerinden sonra Mısır projesini de hayata geçirdi.

Yaşar Topluluğu'ndan yapılan açıklamada, büyüme ve uluslararası pazarlama stratejileri çerçevesinde bazı üretimlerin yurt dışında yapıldığı belirtilirken, kararda etkin olan temel gerekçenin yurt dışı pazarlarda rekabetin giderek zorlaşması ve ihracat faaliyetlerinde yaşanan gümrük, nakliye maliyeti gibi giderlerin rekabette dezavantaj yaratması gösterildi.

Açıklamada, Romanya'da 'DYO' markası ile üretime başlayan Yaşar Boya ve Kimya Grubu'nun, Mısır'da da Lübnanlı bir ortakla işbirliği gerçekleştirdiğine yer verildi.

Satış hedefi 7 milyon dolar
İşbirliği kapsamında Mısır inşaat boyaları sektörünün lideri konumda bulunan 'Sipes' Grubu ile oto tamir ve mobilya boyalarının DYO teknolojisi ile Mısır'da üretilmesi, satışı ve pazarlanması yer alıyor.

Öte yandan Mısır genelinde faaliyet gösterecek şirket olan MTP'nin (Mediterranean Tradefor Paints Company), haziran 2004 yılında kurulduğu ve 2005 için satış hedefinin 7 milyon dolar olduğu belirtildi. Şirkette DYO'nun yüzde 15, diğer Yaşar Topluluğu şirketlerinin de yüzde 35 oranında ortaklığı bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/dyo-misirda-faaliyete-gecti_24256.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!