• Ege Adalarının İlk Köy Yerleşimi Gökçeada'da Tespit Edildi
• Gayrimenkul Sertifikası'na İlişkin Merak Edilenler
• ABB, Dodurga Mahallesi İmar Planları Karşı Açtığı Davayı Kaybetti
• Komşu İllerdeki Yangınların Partikülleri Bursa’ya Düştü
• Bilecik ve İzmir, 'Afet Bölgesi' İlan Edildi
• Eskişehir’de Yangın Havuzu İhaleleri İptal Edilmiş
• ASAŞ, RWT95 Pencere ve Kapı Sistemi
• Kelebek Mobilya’dan Yeni Grid Koleksiyonu
• DYO Massiveline Serisi ile Ahşaplar Dört Mevsim Koruma Altında
• Bostik PanelTack Serisi ile Güvenli ve Estetik Cepheler
• Bosch Climate 7000i ile Evlerde A+++ Konfor Dönemi Başlıyor
• Günsan Elektrik’ten Sayaç Sonrası Panolara Yönelik Güçlü...
• DHMİ Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı Terminal Binası...
• Van İli Edremit İlçesi Eskicami Mahallesi 12 Derslik İlk-Ortaokul...
• Aydın 30 Yataklı Amatem Hizmet Binası Yapım İşi
• Antalya İli Konyaaltı İlçesi Çakırlar Mahallesi 4. Etap...
• 2 Grup 7 Adet Okul Onarım İşi
• Milli Kütüphane Yangın Sistemleri Yapımı İşi
• Engelsiz Yaşam Parkı Yapım İşi
• Antalya İli Gazipaşa İlçesi Bakılar Mahallesi 301 Adet Konut...
Yapı-Endüstri Merkezi’nce düzenlenen Yapı Buluşmaları 2005 başladı. İlki 17 Mart 2005 Perşembe günü Yapı-Endüstri Merkezi Harbiye’de »
Zeytinoğlu Topluluğu bünyesinde yer alan Eston’un hedefi daire fiyatına bahçeli evler satarak geniş kitlelerin bahçeli ev sahibi olma hayalini gerçekl »
Güner Özkul / CNN TÜRK Plastik sanatlar üzerine eğitim alan, kitapları da bulunan yönetmen Tayfun Pirselimoğlu, 'Felluce' adlı bir sergi açtı. Pi »
Özgür Saral / cnnturk.com Ressam Şefik Kemal Şimşek'in 14'üncü kişisel sergisi 31 martta, Beyoğlu Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde açılıyor. »
Yaşar Boya ve Kimya Grubu, uluslararası pazarlama stratejileri doğrultusunda, Rusya ve Romanya projelerinden sonra Mısır projesini de hayata geçirdi. »
RE/MAX, Türkiye’nin gayrimenkul potansiyelini değerlendirmek amacıyla, yurt dışında Avrupalı ve ABD’li yatırımcılara yönelik bir tanıtım... »
Yıkılan konutların zararının hazineden karşılanmaması için zorunlu deprem sigortası çıkaran hükümet, sistem işlemeyince depremlerde yıkılan evleri yen »
Çanakkale Şehitliği’ndeki 66 projeye yaklaşık 200 trilyon liralık bütçe ayrıldı. Asker ve sivillerin ortak çalışarak oluşturduğu eserlerin hizmete açı »
Haberler » Toplantılar