Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

"Dünyanın Geleceği Enerji...

Ekokaravan Abu Dabi'ye Gidiyor

ODİDER - Oto Doğalgaz İstasyonları Derneği, Unido Ichet ile birlikte gerçekleştirdikleri H2 Ekokaravan, WFES 2011 etkinliğinde gösterilecek. H2 Ekokaravan; rüzgar türbini, fotovoltaik hücre dizisi ve modern enerji sistemleriyle donatılmış bir araç. Ekokaravan, kendi elektriğini rüzgar ve güneş enerjisinden karşılıyor, bu enerjilerin yokluğunda

yapi.com.tr
Ekokaravan Abu Dabi'ye Gidiyor

ODİDER - Oto Doğalgaz İstasyonları Derneği'nin Unido Ichet ile birlikte gerçekleştirdiği H2 Ekokaravan, WFES 2011 etkinliğinde gösterilecek. H2 Ekokaravan; rüzgar türbini, fotovoltaik hücre dizisi ve modern enerji sistemleriyle donatılmış bir araç. Ekokaravan, kendi elektriğini rüzgar ve güneş enerjisinden karşılıyor, bu enerjilerin yokluğunda ise, suyun elektrolizi ile depolanan hidrojen enerjisini veya akülerini kullanıyor. Aracın iç donanımı tamamıyla içinde yaşayacakların ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde bir düzene sahip. Ekokaravanın hareketlilik özelliği, aracı uzak bölgelerde ve acil durumlarda kullanım koşullarına uygun hale getiriyor.

Çok Fonksiyonluluk

Gezici Sağlık Merkezi: H2 Ekokaravan, gezici sağlık merkezi olarak tasarlanarak sağlık hizmetine erişimin zor olduğu bölgelerde ve acil durumlarda kullanılabilir.

 

 

 

 

 

Afet Koordinasyon Merkezi: H2 Ekokaravan, afet durumlarında elektrik şebekesinden bağımsız olması yeteneğiyle iletişim ve ulaşım sağlayan bir koordinasyon merkezi olarak kullanılabilir.

 

 

 

 

 

 
Gezici Eğitim Merkezi: Ekokaravan, teknolojik yeniliklere erişimin zor olduğu bölgelerde, topluma bilgi götürmek amacıyla, gezici eğitim merkezi olarak kullanılabilir.



 

 

 

 

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: yeşil ulaşım
http://www.yapi.com.tr/haberler/ekokaravan-abu-dabiye-gidiyor_85143.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!