Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Emlak Konut GYO, 2011'de 333 Milyon Lira Kar Sağladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ 2011 yılında 333 milyon lira kar açıkladı.

yapi.com.tr / AA
Emlak Konut GYO, 2011'de 333 Milyon Lira Kar Sağladı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ 2011 yılında 333 milyon lira kar açıkladı. Emlak Konut GYO'dan yapılan açıklamada, halka arz sürecinde elde ettiği başarıyı sürdüren kuruluşun, 2011 yılını satışlarını artırarak ve karla tamamladığı belirtildi. Şirketin, geçen yıl 815 milyon 423 bin 589 lira net satış gerçekleştirdiği, 333 milyon 120 bin 935 bin lira da kar elde ettiği bildirildi.
    
Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, 2010 yılı sonunda gerçekleştirdikleri başarılı halka arz işleminden sonra şirketin büyüme performansını sürdürdüğünü belirterek, 2011 yılını da yüksek ciro ve karla kapattıklarını belirtti. Karlılıklarının 2012 ve 2013 yıllarında da artarak süreceğini vurgulayan Kurum, şunları ifade etti:
    
''Rekorlarla gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet tarihinin en başarılı halka arz sonrasında şirket, gerek satış hacmi ile gerekse karlılığı ile büyümesini sürdürdü. Zorlu geçen 2011 yılına rağmen, Emlak Konut, güçlü mali yapısı ve başarılı projeleriyle, müşterilerine sunduğu ödeme seçenekleri sayesinde konut satışlarını güçlü tutmayı başardı. Bu da karlılığımıza ciddi oranda yansıdı.
    
Konut teslimlerimizin 2012 ve 2013 yılında artacak olması sonucunda karlılığımızın katlanarak büyümesini bekliyoruz. Ayrıca şirketin 2012 yılında 9 projeden satış geliri elde etmesini, en büyük katkının da Varyap Meridian ve Şehrizar Konakları projelerinden geleceğini tahmin ediyoruz. Yeni arsa alımları ve planlanan projeler ile büyümenin önümüzdeki dönemde de ivme kazanacağını düşünüyoruz. Emlak Konut, portföyünde bulunan 28 projesi ve 5,5 milyon metrekare arsası ile yüksek büyüme hızını sürdürüyor''.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/emlak-konut-gyo-2011de-333-milyon-lira-kar-sagladi_90796.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!