Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kartal İhalesi DAP YAPI - Eltes İnşaat Proje Ortaklığının

Dün (25 Aralık Salı) 2. oturumu gerçekleştiren Emlak Konut GYO'nun Kartal arsası için düzenlediği ihalenin galibi, 1 milyar 335 milyon TL hâsılat taahhüdü ile en yüksek teklifi veren DAP YAPI - Eltes İnşaat proje ortaklığının oldu.

yapi.com.tr
Kartal İhalesi DAP YAPI - Eltes İnşaat Proje Ortaklığının

Arsa üzerinde toplam 141 bin 896 metrekare inşaat alanı bulunuyor. Bunun 122 bin 271 metrekaresi  konut ve hizmet alanı, 11 bin 614 metrekaresi özel sağlık tesisi, 4 bin 501 metrekaresi özel eğitim tesis alanı ve 3 bin 509 metrekaresi ticaret alanı olarak yapılandırılacak.

İhaleyi değerlendiren ve ilk kez bir proje ortaklığı gerçekleştirdiklerine dikkat çeken DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "İstanbul’un ve Anadolu yakasının en güzel arazisinde, dünyanın en iyi konseptini ve onlarca yıl ülkemizi ulusal arenada temsil edebilecek, görenlerin saatlerce durup seyredebileceği eserler inşa edeceğiz" açıklamasını yaptı. Yılmaz, ihalenin önemini ise, "Bu proje, İstanbul’un denize sıfır, bu ölçekte tek gayrimenkul projesi olma özelliği taşımaktadır" şeklinde ifade etti.

Eltes İnşaat'tan yapılan açıklamada ise, “İnşaat sektörünün yapacak çok işi var,  proje ortaklıkları bundan sonra daha sık gündeme gelecektir. Ülkemizin nitelikli konut ve yapılara ihtiyacı var bu ihtiyacın karşılanması adına bilgi, birikim ve güçlerin müşterek kullanımında sektör adına önemli gelişmeler kaydedilecektir” denildi. ‘DAP Yapı’nın Kartal bölgesini çok iyi tanıdığı ve DAP Yapı projelerindeki inovatif yaklaşımın ve iş ilkelerinin Eltes ilkeleriyle örtüştüğü, bu anlamda bu ortaklığı yeni projelerle devam ettirilebileceği belirtildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kartal-ihalesi-dap-yapi---eltes-insaat-proje-ortakliginin_103586.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!