Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Enka: Dışarda Milli Takım Gibiyiz

Yurtdışına 1972 yılından beri 150 bini aşkın işçi ve personel gönderen Enka, 29 elemanını daha törenle yurtdışına uğurladı. Enka'nın Balmum

Hürriyet



b>Yurtdışına 1972 yılından beri 150 bini aşkın işçi ve personel gönderen Enka, 29 elemanını daha törenle yurtdışına uğurladı.

Enka'nın Balmumcu'daki merkez binası önünde düzenlenen törende konuşan Enka Onursal Başkanı Şarık Tara, 150 bin sayısının bir rekor olduğunu ifade ederek, ‘‘İnşallah yakında 200 bininci arkadaşımızı da yurtdışına göndereceğiz’’ dedi. Enka'nın Avrupa'daki inşaat şirketlerine göre en az 15-20 yıl dahaileride olduğu görüşünü dile getiren Şarık Tara, son olarak Moskova'da 85 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ettikleri 27 katlı binayı 9-10 ayda bitirdiklerini kaydetti.

Enka olarak yurtdışında yaptıkları büyük işleri Türkiye'de da yapmayı arzu ettiklerini belirten Şarık Tara, ‘‘Fakat bu pek mümkün değil. Yaptığımız büyük işleri Türkiye'de takdir eden çok az kişiye rastlıyoruz. Yine de biz yolumuza devam edeceğiz. Tabii ki Türkiye'de iş olursa yapmaya hazırız’’ dedi. Tara, soruları yanıtlarken de, Enka Holding olarak yurtdışında hala yeni işler aldıklarını ve işlerinin iyiye gittiğini ifade ederek, ‘‘Her yerde Türkiye'yi tanıtıyor, sevdiriyoruz. Moskova'ya, Rotterdam'a, Hırvatistan'a gidin Enka diyorlar başka birşey demiyorlar. Milli Takım gibi’’ diye konuştu.

Verilmeyecek hesabım yok

ENKA Onursal Başkanı Şarık Tara, elektrik santralleriyle ilgili haklarında çıkan iddiaların yanlış olduğunu belirterek, ‘‘Gönlüm çok rahat, verilmeyecek hesabım yok’’ dedi. Tara, bir gazetede yayımlanan iddialarla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. İddialara ilişkin daha sonra geniş bir açıklama yapacağını belirten Tara, ‘‘Yazılan iddialar yanlış. Gönlüm çok rahat, memlekete çok iyi birşey yaptığıma inanıyorum. Verilmeyecek hesabım yok’’ diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/enka-disarda-milli-takim-gibiyiz_4787.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!