Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Erdemir, OYAK'lı İlk Yılını 100 Milyon $ Tasarrufla Kapattı

Erdemir, OYAK yönetimine geçişinin birinci yılını dün bir törenle kutladı.

Sabah Gazetesi



b>Erdemir, OYAK yönetimine geçişinin birinci yılını dün bir törenle kutladı. Toplantıya OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Korgeneral Yıldırım Türker, OYAK Genel Müdürü ve Erdemir ve İsdemir'in yönetim kurulu başkanı Coşkun Ulusoy, Erdemir Yönetim Kurulu Başkanvekili Aydın Müderrisoğlu, Erdemir Genel Müdürü Oğuz Özgen ile çalışanlar katıldı.

OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Türker "2006'nın başarılı sonuçları yanılmadığımızı gösterdi. Bu arada değerlendirme firmalarının raporlarında Erdemir için 'yeni bir global dev doğuyor' diyerek söz ettiklerini gördüm. Biz bir yıllık bu çalışmadan hem çok etkilendik hem de çok mutlu olduk" diye konuştu.

Aydın Müderrisoğlu da "2006'da hiç de küçümsenmeyecek sonuçlar ortaya çıktı. 100 milyon doların fevkinde bir tasarruf son derece önemli bir husus" dedi. Üst yönetim olarak takım çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Müderrisoğlu, çalışanlardan bunun devamını beklediklerini söyledi.

Coşkun Ulusoy ise bir yıl önce Erdemir'i alırken çelik fiyatlarındaki dalgalanmayı ve sektörde yönetimin zor olduğunun söylendiğini hatırlatarak "Biz bunun böyle olmayacağını, dünyanın değiştiğini değerlendirdik. Yanılmadığımızı görüyorum" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/erdemir-oyakli-ilk-yilini-100-milyon--tasarrufla-kapatti_52242.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!