Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Erpen, Maco Ortaklığı ile Büyüyecek

Avusturya'nın Maco firması ile anlaşma imzalayan Erpen firması ithal edeceği aksesuarlarla polimer kapı ve pencere üretecek. Türkiye'nin öne

Haber Ekspres



b>Avusturya'nın Maco firması ile anlaşma imzalayan Erpen firması ithal edeceği aksesuarlarla polimer kapı ve pencere üretecek.

Türkiye'nin önemli polimer kapı ve pencere üreticilerinden Erpen, Avusturya'daki Avrupa'nın dev pencere firması Maco ile işbirliğine başladı. Erpen yetkilileri, bu işbirliğini bayilerine anlatmak üzere önceki gün Grand Mercury Otel'de seminer ve akşam yemeği düzenledi. Seminere konuşmacı olarak Maco Temsilcisi Ramazan Görmez ile Maco Avusturya Teknik Müdürü Johann Hölbling katıldı.

1947'de Salzburg'da kurulan ve 92 bin metrekarelik tesiste bin 600 çalışanı ile faaliyet gösteren Maco'nun yılda 12 milyon adet kapı ve pencere aksesuarları ürettiğini anlatan Türkiye Temsilcisi Sönmez, "Şirketimiz Mayıs ayında Türkiye'nin büyük pencere üreticilerinden Erpen ile anlaşmaya vardı. Erpen, Maco aksesuarını ithal edip, kendi profillerinde kullanacak" dedi.

Pencerenin bir sistem olduğunu ve sadece profil kalitesinin yetmediğinin altını çizen Sönmez, "Profil ancak kaliteli bir aksesuarla birleştiğinde kaliteli bir pencere ortaya çıkar" diye konuştu.

Erpen Ege Bölge Müdürü Fayat Genç ise, bu işbirliğiyle ilgili İstanbul, Ankara, Bursa ve İzmir'de bayilerine teorik ve uygulamalı montaj seminerleri düzenlediklerini söyledi, "Maco ile işbirliğine girerek kaliteli profillerimizi kaliteli aksesuarla birleştirdik" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/erpen-maco-ortakligi-ile-buyuyecek_5153.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!