Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Esenyurt'ta Büyük Yangın

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında sabaha karşı çıkan yangın büyüyerek yan fabrikalara da sıçradı. Yangın henüz kontrol altına alınamadı.

yapi.com.tr
Esenyurt'ta Büyük Yangın

İstanbul Esenyurt'ta bulunan Kıraç Evren Oto Sanayi Sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. DHA'nın haberine göre; 4000 metrekarelik bir alana yayılan yangına çok sayıda ilçeden gelen itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, "Çıkış sebebiyle ilgili bir bilgi yok. Ancak can kaybı yok, sevindirici tarafı bu. Yangının çıkış noktası palet fabrikası. Palet olduğu için de yangının yayılması hızlanmış" dedi.

Yangın ile ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama yapıldı: “Esenyurt Akçaburgaz'da yaklaşık 4 bin metrekare açık alanda paletlerde yangın çıktı. Yangının 3 katlı ve 4 katlı işyerlerine sirayet oldu. Yangın kontrol altına alınıyor. Yangına İstanbul Büyükşehir İtfaiyesi Esenyurt Kıraç, Esenyurt, Avcılar, Beylikdüzü, Mimarsinan, Başakşehir, Hadımköy, Bakırköy, Şişli, Fatih, Bağcılar, Kartal, Kadıköy, Sultangazi, Silivri  Grupları  tarafından müdahale edilmektedir. Yol Bakım'dan paletli JCB ve Hamidiye'den su tankerleri gönderildi. Yangına 98 araç 180 personelle müdahale ediliyor."

http://www.yapi.com.tr/haberler/esenyurtta-buyuk-yangin_168336.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!