Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Europe 40 Under 40 Ödülü’nün Sahibi Türk Mimar Oldu

Baraka kurucu ortağı Abdurahman Çekim, ‘Europe 40 under 40’ ödülüne layık görülerek Avrupa’nın en iyi 40 genç mimarından biri olarak seçildi.

yapi.com.tr
Europe 40 Under 40 Ödülü’nün Sahibi Türk Mimar Oldu

Europe 40 under 40 Jürisi, Avrupa ve Amerika’nın önde gelen prestijli mimar ve tasarımcılardan oluşan yarışmada, her yıl genç mimarın çalışmaları değerlendiriliyor.  Bu yıl seçilen mimarların projeleri ise 2017 Şubat 24 - Mart 31 tarihlerinde sergilenecek.

Abdurrahman Çekim, 2014‘te Arkitera tarafından düzenlenen Genç Mimar ödülünü kazanmıştı. Ulusal yarışmalarda çeşitli dereceleri bulunmakla beraber Maxx Royal Kemer Projesi ile 2016 Turgut Cansever Ulusal Mimarlik Başarı Ödülü’nü kazandı. Maxx Royal Projesi ile Sign Of The City’s yarışmasında  En İyi Tasarım Ödülüne layık görülürken, 2008 yılından itibaren her yıl 47 ülkeden 700’ ü aşkın başvurunun yapıldığı WAF (World Architecture Festival) ödülleri kapsamında finale kaldı.

AbdurrahmanAbdurrahman Çekim

Abdurrahman Çekim, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde zaman zaman misafir öğretim görevlisi olarak proje dersi veriyor. Çeşitli mimarlık platformlarında söyleşileri ve projeleri yayınlanıyor,  aynı zamanda çeşitli üniversitelere konuşmacı olarak davet ediliyor. 1978 doğumlu Abdurrahman Çekim, Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde 1999-2003 yıllarında lisans eğitimini tamamladı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/europe-40-under-40-odulunun-sahibi-turk-mimar-oldu_152651.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!