Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gaggenau'dan Tasarım Ödüllü Ankastre Bulaşık Makinesi

Dünyada tasarım üstadı olarak tanınan ankastre mutfak cihazları üreticisi Gaggenau, "Tasarım Oscar"ı olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü'ne sahip

Gaggenau/Serpil Güzel
Gaggenau'dan Tasarım Ödüllü Ankastre Bulaşık Makinesi

b>Dünyada tasarım üstadı olarak tanınan ankastre mutfak cihazları üreticisi Gaggenau, "Tasarım Oscar"ı olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülü'ne sahip bulaşık makinesini piyasaya sundu.

Gaggenau, dünya çapında prestije sahip İF Tasarım Ödülü'ne layık bulunan ankastre bulaşık makinesini (GM 230) kullanıcılarla buluşturdu. Tasarımında alüminyum kullanılan bulaşık makinesinde işlevselik ve çizgisel tasarım aynı noktada birleşiyor.

Tek tuş otomatiğine sahip bulaşık makinesi; enerjiyi verimli kullanma, temizleme, kurutma ve sessizlik açısından üstün bir teknolojinin ürünü. Bulaşık makinesindeki sensörler, yüklenen bulaşığın kirlilik derecesini ve miktarını tespit ediyor. Buna göre su miktarı, yıkama ısısı ve yıkama süresini kendisi belirleyen bulaşık makinesi, en mükemmel yıkama sonucunun elde edilmesini sağlıyor.

Gaggenau bulaşık makinesi teknolojik yeniliklerinin yanı sıra kullanımı kolay, ergonomik bir ürün. Türkçe kumanda paneli de bulunan bulaşık makinesinin ayarlanabilir alt sepeti tüm kapların kolaylıkla yerleştirilmesini sağlayacak şekilde tasarlandı. Böylece büyük tencerelerin ve uzun ayaklı bardakların bile elde yıkanmasına gerek kalmıyor. Tek bir yıkamada 20 uzun ayaklı şampanya, şarap ve degüstasyon kadehi kullanıma hazır hale geliyor. Özel cam koruma tekniği ise, su sertliğinin devamlı kontrol edilmesi sayesinde camları çizilmekten koruyor.


Gaggenau ve tasarım
Buharlı fırından elektrikli ızgaraya, basınçsız buharlı pişiriciden davlumbaza kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Gaggenau, uluslararası tasarım ödülü alan ürünleri ve ankastre mutfak teknolojisindeki yenilikçi anlayışıyla ün yapan bir markadır. "Çizgilerin işlevselliği izlemesi" olarak özetlenebilecek tasarımlara sahip ürünler geliştiren Gaggenau için tasarım; biçim ve işlevselliğin ideal birleşimi anlamına gelir. Profesyonel mutfağı evlere taşıyan Gaggenau'nun ürünleri hem iyi görünmeli, hem de kullanıcıya kolaylıklar sağlamalıdır.

Daha fazla bilgi için: Gaggenau / Merkez (212) 274 48 63 / Serpil Güzel
serpil.guzel@bshg.com

http://www.yapi.com.tr/haberler/gaggenaudan-tasarim-odullu-ankastre-bulasik-makinesi_4984.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!