Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Gaggenau'ya Tasarım Ödülü Yağdı

Tasarım üstadı olarak tanınan ankastre mutfak cihazları üreticisi Gaggenau, altı ürünüyle "Tasarım Oscar"ı olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülleri'

Gaggenau
Gaggenau'ya Tasarım Ödülü Yağdı

b>Tasarım üstadı olarak tanınan ankastre mutfak cihazları üreticisi Gaggenau, altı ürünüyle "Tasarım Oscar"ı olarak kabul edilen iF Tasarım Ödülleri'ne layık görüldü.

Tasarımlarıyla fark yaratan ürünler geliştiren Gaggenau'ya tasarım ödülü yağdı. Dünya çapında prestije sahip, "Tasarım Oscar"ı olarak kabul edilen iF (International Forum Design) tasarım ödüllerinden altısı Gaggenau'nun; iki cam seramik ocağı, ada davlumbazı, şarap saklama dolabı, derin dondurucu - soğutucu kombinasyonu ve bulaşık makinesine verildi.

1954 yılından bu yana verilen ve dünyanın en önemli tasarım ödüllerinden biri olan iF Tasarım Ödülleri'ne 30 ülkeden her yıl yaklaşık 1800 başvuru yapılıyor. Yedi ürünüyle başvuru yapan Gaggenau'nun altı ürünün ödüle layık bulunması, Hannover'de yapılan Forum'da Gaggenau'nun mutfak cihazları tasarımındaki uzmanlığının bir göstergesi olarak nitelendirildi.




Ödül alan ürünler
Gaggenau'nun ödül alan ada davlumbazı (AH 590), çizgisel tasarımı ve mat görüntüsüyle dikkat çekiyor. Aluminyum yüzeyi sayesinde çiziklere karşı dayanıklı olan davlumbaz, çıkarılabilen camları ile kolaylıkla temizlenebiliyor. Tasarımında alüminyum kullanılan bulaşık makinesinde de (GM 230) işlevselik ve çizgisel tasarım aynı noktada birleşiyor. Tek tuş otomatiğine sahip bulaşık makinesinin ön kapısı, camın ardındaki cam küre tasarımı ile 200 serisiyle uyum sağlıyor. Ödüle layık görülen bir diğer ürün Gaggenau imzalı derin dondurucu- soğutucu kombinasyonu (SK 270) ise aluminyum ve cam tasarımıyla dikkat çekiyor. Camın arkasındaki özel aluminyum kapak ve aluminyum renkli yan yüzeyleri sayesinde parmak izinden eser kalmıyor. Hassas gıdalar için ideal saklama koşullarına sahip bu üründe şarap ve şampanya için özel raflar bulunuyor.

Gaggenau ve tasarım
Buharlı fırından elektrikli ızgaraya, basınçsız buharlı pişiriciden davlumbaza kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip Gaggenau, uluslararası tasarım ödülü alan ürünleri ve ankastre mutfak teknolojisindeki yenilikçi anlayışıyla ün yapan bir markadır. "Çizgilerin işlevselliği izlemesi" olarak özetlenebilecek tasarımlara sahip ürünler geliştiren Gaggenau için tasarım; biçim ve işlevselliğin ideal birleşimi anlamına gelir. Profesyonel mutfağı evlere taşıyan Gaggenau'nun ürünleri hem iyi görünmeli, hem de kullanıcıya kolaylıklar sağlamalıdır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gaggenauya-tasarim-odulu-yagdi_4682.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!