Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Gama Güç Sistemleri Suudi Arabistan'da Sözleşme İmzaladı

GAMA Güç Sistemleri ile Suudi Arabistan pDevlet Elektrik İdaresi (SEC) arasında 'PP13- 1800 MW Doğalgaz Kombine Çevrim Elektrik Santralı' projesi yapım sözleşmesi imzalandı

yapi.com.tr / AA
Gama Güç Sistemleri Suudi Arabistan'da Sözleşme İmzaladı

GAMA Güç Sistemleri Mühendislik ve Taahhüt AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'da giderek artan elektrik talebini karşılayabilmek için SEC tarafından gerçekleştirilen ihaleyi 320 milyon dolar teklifle GAMA Holding iştiraki GAMA Güç Sistemleri kazandı. İhale sonrasında GAMA Güç Sistemleri ve SEC arasında yapım sözleşmesi imzalandı.

Santral, Riyad'ın batısında merkeze yaklaşık 140 kilometre uzaklıktaki Durma adı verilen bölgede ve hali hazırda yapımı devam eden PP12 projesinin yanına kurulacak. GAMA Güç Sistemleri, Eylül 2016'da tamamlayacağı santralın limitli mühendislik ve satın alma ile elektro-mekanik montaj işlerinin tamamını üstlendi.

İşin kapsamı dahilinde 2 x (3+1) GE 7 FA konfigürasyona sahip olacak santralin tüm mekanik ve elektrik montaj işlerine ek olarak şalt sahası dahil bir kısım ekipman temini ve mühendisliği de yer alıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen GAMA Güç Sistemleri Mühendislik ve Taahhüt AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Özgür Eroğlu, "GAMA olarak Suudi Arabistan'da birçok önemli proje tamamladık. Suudi Arabistan bizim için önemli bir hedef ve bölge, aldığımız bu değerli projeyi en iyi şekilde ve hızla tamamlayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/gama-guc-sistemleri-suudi-arabistanda-sozlesme-imzaladi_133984.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!