Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Geberit Türkiye Bilgi Merkezi Kapılarını Açtı

Geberit, yeni bilgi merkezini açtı. Kurum içi olduğu kadar sektör profesyonelleri ve teknik lise öğrencilerine de hizmet edecek olan merkez, sektör profesyonelleri ve temsilcilerinin ürün, sistem ve projelerini paylaşmaları için bir eğitim üssü olarak faaliyet gösterecek.

yapi.com.tr
Geberit Türkiye Bilgi Merkezi Kapılarını Açtı

Geberit, uzun süredir üzerinde çalıştığı ‘Bilgi Merkezi’nin kapılarını geçtiğimiz günlerde genel merkez binası içerisinde açtı. Kurum içi olduğu kadar sektör profesyonelleri ve teknik lise öğrencilerine de hizmet edecek olan ve son teknolojiye uygun olarak tasarlanan merkez, katılımcıların sistem ve projelerini paylaşmaları için adeta bir eğitim üssü olarak kullanılacak.

Ortak çalışma platformu

Geberit’in bugüne kadar piyasaya sunduğu ürünlerin tasarlanmasından üretim aşamasına kadar birçok bilgiyi içerisinde barındıran bilgi merkezinde, katılımcılar yepyeni fikirlere yelken açabilecek. Öte yandan Geberit Türkiye Bilgi Merkezi’nde teknik ürün eğitimleri, doğru montaj teknikleri ve bayi çalışanlarına yönelik ürün eğitimlerinin yanı sıra ürünlerin satış argümanlarıyla ilgili eğitimler de gerçekleştirilecek.

 

 

Geberit Türkiye Ürün Müdürü Fikret Gençgel önderliğinde inovatif ürünlerin tasarım, üretim ve montaj süreçlerinin gün yüzüne çıkacağı Geberit Türkiye Bilgi Merkezi’nde, Geberit’in bütün ürün ve sistem çözümleri aktif bir şekilde sergilenirken; teorik ve pratik eğitimlerle tüm önemli süreçler de derinlemesine aktarılabilecek. Dönem dönem yurtdışından da eğitmenlerin gelerek bilgilerini paylaşacakları merkezde; teorik eğitimler seminer şekilde 25-30 kişilik ekipler halinde düzenlenirken, uygulamalı eğitimler ise efektif olması açısından 10 kişilik halinde organize edilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/geberit-turkiye-bilgi-merkezi-kapilarini-acti_151688.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!