Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Göksen Yedigüller: Ege Seramik Moda Yaratır Hale Geldi

Bu yıl 27.'si düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda Spring Collection 2015 koleksiyonunu tanıtan Ege Seramik'in Genel Müdürü Göksen Yedigüller, "Spring Collection’da yer alan 33 birbirinden iddialı yeni serimizle, fuarda farkımızı hissettirdik" dedi.

yapi.com.tr
Göksen Yedigüller: Ege Seramik Moda Yaratır Hale Geldi Infinity serisi

Ege Seramik, 28 Şubat Cumartesi günü sona erecek olan Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda mermer görünümlü Arden, Arizona, Bora, Calacatta, Champion serileri ve ahşap dokulu Barbados, Beachwood, Hazar serileri ile Castel, Missiouri, Regina, Empire, Haven, Kingstone, Moon, Nepal, Strong, Volga, Zenit, Ege Tech, Jolly, Joyful, Riva serilerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı tasarımlardan oluşan koleksiyonla fuarda yer aldıklarını kaydeden Göksen Yedigüller, "Spring Collection’daki birbirinden iddialı 33 yeni serimizle fuarda farkımızı hissettirdik. Farklı ebat ve dokulardaki ürünlerimiz ziyaretçiler tarafından beğenildi" dedi. UNICERA'nın Avrupa’daki Cersaie Fuarı’ndan sonra gelen ikinci önemli fuar haline geldiğine dikkat çeken Yedigüller; fuarda özellikle dijital teknolojiyle üretilen ürünlerini sektör profesyonellerinin beğenisine sunduklarını söyleyerek, sözlerine şöyle devam etti:

"Mermer, ahşap ve beton efektli serilerle ve oktagon kesimli, bu senenin genel konseptini oluşturan ürünlerimizle fuardayız. Genelde büyük ebatlara bir yönelim var. Renk olarak ise bej, turkuaz, mermer desenlerde beyaz öne çıkıyor. Ege Seramik’in genel yapısı, bütün ürünlerini dijital teknolojiye dönüştürmüş, modayı yaratır hale gelmiş olması. Doğadaki gerçekliği, olduğu gibi müşterilerimize sunabiliyoruz. Gelen ziyaretçilerimiz ve yaptığımız satışlara bakınca da, hedefine ulaşan ürünler yaptığımızı görüyoruz. Bu da bizi sevindiriyor, çünkü ar-ge’si yapılan, üretilen ürünlerin satışının gerçekleşmesi, o malın onaylandığı anlamına geliyor. Ege Seramik de bunu başarmış görünüyor".


Ege Seramik olarak 2014 yılını iyi sonuçlarla kapattıklarını ve 2015'in ilk iki ayında elde ettikleri performansın kendilerini yılın geri kalanı için umutlandırdığını ifade eden Yedigüller; 220 alt sektörü de tetikleyen ve Türkiye’nin lokomotif sektörü olan inşaat sektörünü parlak günler beklediğine vurgu yaptı. Üretimlerinin yüzde 40'ını ihrac ettiklerini anımsatan Yedigüller, uluslararası rekabet için ise şunları söyledi:

"Bizim firma olarak ana pazarlarımız ABD, Kanada, İsrail, Avrupa ve Ortadoğu ülkeleri. Ama en güçlü olduğumuz pazarlar, şu an bütün seramik sektörünün hedef pazarı haline gelen ABD ve Kanada. Orada faaliyetlerimizi yürüten yerleşik bir şirketimiz var ve iyi sonuçlar alıyoruz. Ancak dolarla ihracat yapan Türkiye firmalarıyla, euro ile ihracat yapan İspanya ve İtalya firmaları arasında fiyatta bir farklılık oluşmaya başladı. Euro, geçen yıla göre yaklaşık yüzde 8 değer kaybederken, dolar yüzde 12 arttı; arada yüzde 20’lik bir fark ortaya çıktı. Bu da rekabette bizi negatif etkiliyor. Yine enerji konusunda Türkiye, aldığı indirimi iç pazara yansıtmadı. Biz seramik üreticileri olarak, enerji maliyeti en yüksek sektörlerdeniz. Bu da ihracatta rekabetçiliği etkiliyor".

Ege Seramik'in fuarda öne çıkan serileri

Arden

Şıklığı ve güçlü görüntüsü ile mükemmel bir birlikteliğin yansıması olma iddiasındaki Arden serisi, doğal mermer görüntüsüyle etkileyici. 'Digital tile' teknolojisi ile sırlı granit olarak üretilen Arden serisi, 33x99, 60x120 ve 80x80 ebatları ile farklı döşeme alternatifleri sunuyor. Seri, antrasit, fildişi, kahve ve cappuccino renk seçenekleri ile de her tarza uygun kullanılabiliyor.

Regina

Eskitme modasının yansıması olan Regina serisi, düz dekorlarının yanısıra geometrik desenlere sahip Palazzo dekorları ile ayrıcalıklı bir mekanlar oluşturma imkanı sunuyor. Seri, 60x60 ebadı, bej, ceviz ve gri renk seçenekleri ile mekanlara ayrıcalıklı bir hava katma iddiasında.

Ege Tech

Düz, rölyefli, rektifiyeli ve lappato rektifiyeli yüzey seçeneklerine sahip Ege Tech serisi, modern görünümün yanısıra dayanıklılığı ile dış mekanlarda da kullanım olanağı sağlıyor. Renkli masse teknolojisi ile üretilen seri, 8 farklı renk seçeneği ve 4 farklı ebat seçeneği ile zevkinize göre dekorasyonunuzu oluşturma imkanı sunuyor. Seri, mimari projelerde de tercih ediliyor.

SouthSouth serisiSouth

İlkbahar mevsimi adım adım yaklaşırken Ege Seramik, doğanın uyanışından esinlenerek South serisini oluşturdu. Seri, ahşabın sıcaklığını ve doğanın samimiyetini mekanlarınızda buluşturma sözü veriyor. Sırlı granit olarak üretilen seri, 15x90 cm ebadı, gri, bej ve kahve renk seçenekleri ile sahip olmak istediğiniz dekorasyonunuzu belirlemenize yardımcı oluyor. Seride yer alan etnik desenli dekorlar, çekici tasarımı ile dikkatleri üzerine topluyor.

Infinty

Infinty serisi, sahip olduğu doğal taş görüntüsü ile her gününüze enerji katma iddiasında. 30x60 ebadında sırlı granit olarak üretilen seri, beyaz, bej ve antrasit renk seçenekleri ile mekanlarınıza hareket katmaya hazırlanıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/goksen-yediguller-ege-seramik-moda-yaratir-hale-geldi_128909.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!