Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Gösteri Merkezi Gitti, İller Bankası Geldi

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nin olduğu araziye İller Bankası Genel Müdürlüğü inşa edilecek. Proje hakkında konuşan İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, “İller Bankası’na yakışan ve çevreci bir proje olacak” dedi.

yapi.com.tr
Gösteri Merkezi Gitti, İller Bankası Geldi

Başkent’te binlerce gösteriye ev sahipliği yapan, geçtiğimiz günlerde de tamamen yıkılan Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi’nin olduğu Balgat’taki araziye İller Bankası Genel Müdürlük binası inşa edilecek. Hürriyet'ten Mert Gökhan Koç'un haberine göre, mülkiyeti İller Bankası’na ait olan yaklaşık 17 bin metrekare büyüklüğündeki araziye yapılacak olan yerleşke hakkında açıklamalarda bulunan İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu, şöyle konuştu:

Çevreci proje yapılacak

“Balgat’taki araziye İller Bankası Genel Müdürlük binası yapılacak. Şu anda mimari projeleri değerlendirme aşamasındayız. Değerlendirmelerin ardından projenin yaklaşık 1,5-2 yıl içinde bitirilmesi planlanıyor. İller Bankası’nın birçok farklı birimi Ankara’nın farklı noktalarında yer alıyor. Bu proje sayesinde hepsini bir çatı altına toplayıp İller Bankası’na yakışan bir merkez yapacağız. Çok katlı yüksek binaların olduğu projelerin aksine, çevreye duyarlı ve yeşil alana büyük önem veren bir İller Bankası inşa edilecek.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/gosteri-merkezi-gitti-iller-bankasi-geldi_119405.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!