Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Graniser’den 18 Milyon Euroluk Yatırım Atağı

Akhisar fabrikasına 3 milyon euroluk teknolojik yatırım ve 15 milyon euroluk granit yatırımı yapacak olan Graniser, yatırımlarına devam ediyor. Graniser, teknoloji yatırımları ile üretim kapasitesini arttırmayı hedefliyor.

yapi.com.tr
Graniser’den 18 Milyon Euroluk Yatırım Atağı

İtalya’dan 9 adet dijital baskı makinesi alan Graniser, önümüzdeki yılın ilk yarısına kadar tüm üretim bandını teknolojik makinelerle yenilemiş olacak.

Yapılacak yatırımların büyüme ivmelerini daha da hızlandıracağını belirten Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz seneler boyunca istikrarlı ve karlı büyüme planımıza sadık kalarak, bugün Türkiye'nin yanı sıra Avrupa, İsrail, Türki Cumhuriyetler ve A.B.D. pazarlarında aranılan bir marka olmayı ve ihracat alanında sektörün ikinci büyük oyuncusu olmayı başardık. Önümüzdeki 5 sene içerisinde Avrupa'da sektörün en önemli oyuncusundan biri olmayı hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda da yeni yatırımlar yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. İlk etapta yapacağımız bu yatırımlarla ihracatta çok büyük yol kat edecek, kalite ve talebe zamanında müdahale ile farklılaşacağız. Bugüne kadar hem Türkiye, hem de dünyada sektöre pek çok farklı ve yeni ürün kazandırdık, pek çok ilk uygulamaya imza attık. Yapacağımız bu yatırımlarla sektöre yenilikler getirmeye devam ederek farkımızı ortaya koyacağız. Önümüzdeki dönemde gerek Türkiye’de, gerekse Avrupa’da pek çok yatırıma daha imza atacağız” şeklinde konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/graniserden-18-milyon-euroluk-yatirim-atagi_102865.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!