Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

GROHE Üst Yönetiminde Değişim

İnsan Kaynakları & Organizasyondan sorumlu İcra Direktörü Michael Mager GROHE ve LIXIL’de geçen 15 yılın ardından emekliye ayrılıyor.

yapi.com.tr
GROHE Üst Yönetiminde Değişim

Eksiksiz banyo çözümleri ve mutfak bataryaları markası GROHE’de İnsan Kaynakları & Organizasyondan sorumlu İcra Direktörü olarak görev yapan Michael Mager, GROHE ve LIXIL’de geçen 15 yılın ardından emekliye ayrılıyor.

Grohe AG CEO’su Thomas Fuhr, “Michael’a, İnsan Kaynakları departmanında gösterdiği başarılı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederiz. Kendisi, birçok zorlu ve heyecan verici dönemde, markamıza değer kattı. İK fonksiyonunun başında geçirdiği dönem boyunca, markanın liderliği ve insan yönetimine yön verdi. Michael aynı zamanda, asıl amacımızın da bilincinde oldu. Üçüncü dünya ülkelerinde geleceğin tesisatçılarına eğitim vermeyi hedefleyen Don Bosco programını da büyük bir bağlılık ile yürüttü. Michael’a, göstermiş olduğu adanmışlık için teşekkür eder, gelecekte her şeyin kendisi ve ailesinin gönlünce olmasını dilerim” dedi.

Michael Mager’ın İnsan Kaynaklarından sorumlu İcra Direktörü olarak sorumlulukları, kendi görevlerine ek olarak Thomas Fuhr tarafından üstlenilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/grohe-ust-yonetiminde-degisim_177011.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!