Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Halk Enkaz Altındayken Halı Saha İhalesi

Depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Gaziantep’te yurttaşlar enkaz altındayken 6 Şubat günü valiliğe bağlı YİKOB’un dört okula halı saha yapımı için ihale düzenlediği ortaya çıktı.

yapi.com.tr
Halk Enkaz Altındayken Halı Saha İhalesi

6 Şubat depremlerinde arama kurtarma ve yardım konusunda devletin yetersiz kaldığı tartışılırken Gaziantep’te skandal bir detaya ulaşıldı. 6 Şubat günü yurttaşlar enkaz altındayken Gaziantep Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’nın (YİKOB) halı saha yapımı için ihale düzenlediği açığa çıktı.

BirGün’den Uğur Şahin’in haberine göre; Gaziantep YİKOB “Saha işleri yaptırılacaktır” başlığıyla 20 Ocak tarihinde bir ihale açtı. Yapılan duyura göre Oğuzeli’ndeki Dokuzyol İkokulu ile Yeşildere Ortaokulu, Karkamış ilçesindeki Çiftlik İlkokulu, Nizip ilçesindeki Gevence Ortaokulu’na da halı saha yapılması planlandı. Yapılan duyuruda, ihalenin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceği ve ihaleye son teklif saatinin 10.00 olduğu belirtildi.

Ülke, 6 Şubat sabahına Kahramanmaraş merkezli depremlerle uyandı. 11 kentte hissedilen depremler nedeniyle Antep’te de büyük yıkım meydana geldi. Ancak buna rağmen depremin gerçekleştiği gün Gaziantep YİKOB bünyesinde oluşturulan ihale komisyonu, halı saha yapımı için verilen teklifleri değerlendirmekle meşgul oldu. Kamu İhale Bülteni’nde yer alan bilgilere göre, ihalenin sonuç ilanı 16 Mart tarihinde yayımlandı. Avan Mühendislik Proje isimli şirketle bu ihale kapsamında 2 milyon 572 bin TL’lik sözleşme, 16 Mart tarihinde imzalandı.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/halk-enkaz-altindayken-hali-saha-ihalesi_196256.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!