Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Halkbank'tan 2/B Kredi Paketi

Halkbank, yeni ürünü 2/B Kredi Paketi ile 2/B arazilerini satın almayı planlayan hak sahiplerine 120 aya varan vade seçenekleri ve yüzde 1,05'ten başlayan faiz oranlarıyla kredi verecek.

yapi.com.tr / AA
Halkbank'tan 2/B Kredi Paketi

Halkbank açıklamasına göre, kanun kapsamında 2/B arazilerini yüzde 30 indirimli satın alma hakkına sahip kişiler, Halkbank'ın 2/B Arsa ve Destek kredilerini kullanarak yaptıkları peşin alımlarda ilave yüzde 20 indirim kazanacak. Böylece Halkbank'ın 2/B Kredi Paketi'ni kullanan tüketiciler toplamda yüzde 44 indirimden yararlanabilecek.
     
Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı İsmail Hakkı İmamoğlu, 2/B arazileriyle ilgili yasanın, hem hak sahiplerine hem de Hazine'ye olumlu geri dönüşlerinin olacağına inandıklarını ifade ederek, ''2/B Kredi Paketi'yle hak sahiplerine sağlanan avantajın kapsamını daha da genişletiyor, tüketicilerin ihtiyaç ve bütçelerine en uygun kredi ve ödeme planı seçenekleriyle tapularını alabilmelerine imkân sağlıyoruz'' dedi.
     
Halkbank 2/B Kredi Paketi kapsamında yer alan ürünlerden 2/B Arsa Kredisi arazi bedelinin tamamını peşin ödemek isteyen, 2/B Peşinat Kredisi ise taksitli satış seçeneğinden faydalanmak isteyen hak sahiplerinin finansman ihtiyacını karşılıyor. 2/B Destek Kredisi ise hak sahiplerinin satın alma işlemini finanse ederken kendilerine ait ve 2/B niteliğinde olmayan konutlarını kredi teminatı olarak göstermelerine olanak sağlıyor.
     
Krediyi kullananlar yıllara göre artan/azalan taksitli ödeme, balon (ara) ödeme seçeneklerinden ya da 6 aya varan ödemesiz dönem opsiyonundan yararlanabilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/halkbanktan-2-b-kredi-paketi_102509.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!