Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Hollanda: Pepe’yi Tehdit Etmedik

Asbestli Otapan gemisi ile ilgili tartışmalar devam ederken, Hollanda Çevre Bakanlığı Sözcüsü Jeran Bos, Türkiye’deki görüşmeleri sırasında Osman Pepe’ye hiç bir şekilde siyasi bir tehditte bulunulmadığını açıkladı.

NTV



sbestli Otapan gemisi ile ilgili tartışmalar devam ederken, Hollanda Çevre Bakanlığı Sözcüsü Jeran Bos, Türkiye’deki görüşmeleri sırasında Osman Pepe’ye hiç bir şekilde siyasi bir tehditte bulunulmadığını açıkladı.

NTVnin sorularını yanıtlayan Bos, Hollanda Çevre Bakanı Bakan Pieter Van Geel’ın Türkiye ziyareti sırasındaki sözlerinin yanlış anlaşıldığını savundu. Bos, Pieter Van Geel’ın daha önce Türkiye’den Hollanda’ya gönderilen radyoaktif madde yüklü konteynırları hatırlatmasının, sorunların ortak çaba ile çözülebileceğine örnek olarak algılanması gerektiğini söyledi.

Türkiye ziyaretinden sonuç çıkmamasının düş kırıklığı yarattığını belirten Bos, bakan Pepe’nin hiçbir şekilde işbirliğine yanaşmak istemediğini belirtti. Geminin Türkiye’de sökülmesinin artık söz konusu olmadığını söyleyen sözcü, Otapan’ın Türk sahibi Şimşekler firması ile bağlantıya geçeceklerini ve bundan sonraki aşamaların gizli tutulacağını bildirdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/hollanda-pepeyi-tehdit-etmedik_48049.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!