Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İbis Otel Alsancak Hizmete Girdi

Akfen GYO tarafından İzmir’in Konak ilçesinde yatırımı tamamlanan 140 oda kapasiteli İbis Otel Alsancak, müşterilerine hizmet vermeye başladı.

yapi.com.tr
İbis Otel Alsancak Hizmete Girdi

Akfen GYO tarafından İzmir’de geliştirilen 3 yıldızlı İbis Otel Alsancak yatırımı tamamlanarak hizmete açıldı. Akfen GYO Genel Müdürü Vedat Tural, İzmir’in en işlek noktalarından biri olan Konak’ta hizmete açılan İbis Otel Alsancak’ın 140 oda kapasitesine sahip olduğunu belirtti. Tural, “Hizmete giren İbis Otel Alsancak ile birlikte 12 Türkiye’de, 2 Rusya’da ve 1 tane de KKTC’de bulunan faal otellerimiz ve Kaliningrad/Rusya, Türkiye’de de Esenboğa ve Karaköy’de devam eden yatırımlarımızla birlikte toplam 18 otel ve 3124 odadan oluşan bir portföye ulaştık. İbis Otel Alsancak’ın, gerek konumu gerekse işgücü potansiyeliyle ülke ekonomisinde önemli bir yere sahip olan İzmir’e büyük katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.

Türkiye ve Rusya’da büyümeye devam

Vedat Tural, “Önümüzdeki dönemde de başarısı kanıtlanmış iş modelimiz ile yatırımlarımızı sürdürme kararlılığındayız. Otel adedi ve oda sayısı toplamı bakımından faaliyet gösterdiğimiz coğrafyanın uluslararası standartlarda geliştirilen ve işletilen otellere sahip başlıca otel yatırımcılarından biri olmayı amaçlıyoruz. Bu amacımıza bağlı olarak da özellikle İstanbul, Moskova gibi büyük şehirlerde otel geliştirmek üzere arsa arayışlarımız devam etmektedir ” diye konuştu.

 

http://www.yapi.com.tr/haberler/ibis-otel-alsancak-hizmete-girdi_110177.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!