Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnönü Stadı 2011'de Yıkılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, beklenen müjdeyi Ülker Grubu’nun organize ettiği bir toplantı sırasında verdi. Beşiktaş Külübü Başkanvekili Metin Keçeli, Viyana seyahati sırasında bu önemli gelişmeyi açıkladı ve 2011 sezonu başında İnönü Stadı’nın yıkımına başlanacağını doğruladı.

Radikal Gazetesi
İnönü Stadı 2011'de Yıkılıyor

1948 yılında ikinci kez açılırken, o günden bu yana Serdar Bilgili Yönetiminde bir kez iyileştirme geçiren İnönü Stadı’nın büyütülme ve yıkım işlemi adına hayata geçirilecek en büyük imza atıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, beklenen müjdeyi Ülker Grubu’nun organize ettiği bir toplantı sırasında verdi. Beşiktaş Külübü Başkanvekili Metin Keçeli, Viyana seyahati sırasında bu önemli gelişmeyi açıkladı ve 2011 sezonu başında İnönü Stadı’nın yıkımına başlanacağını doğruladı. Saraçoğlu ve Seyrantepe Stadlarının yapımı ile ezeli rakiplerinden geride kalan Beşiktaş 1.5 yıl içinde bitirilecek yeni İnönü Stadı yapımı ile büyük bir eksiğini de gidermiş olacak. Bu konudaki geniş açıklamayı önümüzdeki günlerde Başkan Yıldırım Demirören’in yapması bekleniyor. (dha)

ETİKETLER: kent koruma
http://www.yapi.com.tr/haberler/inonu-stadi-2011de-yikiliyor_82929.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!