Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İSİB, 2021’in İlk Sanal Heyet Organizasyonunu Özbekistan’a Yapıyor

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) 2021 yılının ilk sanal heyet organizasyonunu 26-28 Ocak 2021 tarihleri arasında Özbekistan’a düzenliyor.

yapi.com.tr
İSİB, 2021’in İlk Sanal Heyet Organizasyonunu Özbekistan’a Yapıyor

Özbekistan Sanal Heyet organizasyonuna Türkiye’den 20 firma katılacak. Sanal heyet organizasyonuna katılan firmalar ısıtma, soğutma, tesisat, havalandırma ve klima ürün grupları ile heyete iştirak edecek. 

Özbekistan Sanal Heyet Organizasyonu, 25 Ocak 2021 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti Taşkent Büyükelçisi Mehmet Süreyya Er, Taşkent Ticaret Müşaviri Abdullah Yavuz Türker, İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, İSİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Heyet Başkanı Levent Aydın ile heyet katılımcısı firmaların temsilcilerinin katılacağı bir bilgilendirme toplantısı ile başlayacak. 26-27-28 Ocak 2021 tarihlerinde ikili iş görüşmelerinin gerçekleştirileceği toplantılar 40'ar dakika olarak planlanıyor.  Zoom programı üzerinden yapılacak görüşmelerde her bir firmaların minimum 8 ilâ 10 iş görüşmesi gerçekleştirmesi hedefleniyor.

2020 yılında gerçekleştirilen Kazakistan, Katar, Ukrayna ve Kolombiya sanal heyet organizasyonları ile ihracatçılarımızın pandemi döneminde ticaretlerine değer kattıklarını ifade eden İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şanal, şunları ifade etti: “İSİB olarak 2020 yılının Eylül ayında başladığımız sanal ticari heyet organizasyonlarına 2021 yılında da başarılı bir şekilde devam ediyoruz. İhracatçılarımız  şu ana kadar 600’ü aşkın iş görüşmesi gerçekleştirildi ve üye firmalarımız ihracata dönüşecek birçok bağlantı sağladı.  2021 yılına Özbekistan ile başlıyoruz. Her sene yaklaşık 1,8 milyar dolar iklimlendirme sektörü ithalatı yapan Özbekistan, Türkiye için çok ciddi bir pazar. Türk İklimlendirme Sektörü, şu anda Özbekistan’ın iklimlendirme sektörü ithalatının yüzde 8’ini karşılıyor.  Özbekistan’da tüm ürün gruplarında pazar payımızı artırmak istiyoruz. İkili iş görüşmelerine katılımın maksimum düzeyde olması için Türk firmalarının talep ettiği sektörlerden bütün firmaları davet ettik. Dijital medya, yazılı basın ve diğer tanıtım mecralarında reklam faaliyetleri yürütüyoruz. Firmalarımız için görüşmelerin ihracata dönmesi amacıyla toplantılar ardından da firmalarımıza desteğe devam edeceğiz.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/isib-2021in-ilk-sanal-heyet-organizasyonunu-ozbekistana-yapiyor_183790.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!