Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İşte 2017'nin Mobilya Trendleri!

MOBSAD (Mobilya Sanayi İş Adamları Derneği), 2017 kış sezonuna ait trendleri açıkladı. Mobilyada pastel tonların hakim olduğu bu kış, ham ahşap ağırlık kazanırken, evlerde Fransız ve İngiliz rüzgarları esecek.

yapi.com.tr
İşte 2017'nin  Mobilya Trendleri!

MOBSAD, 2017 kış sezonuna ait mobilya trendlerini açıkladı. Ferahlık açısından renklerin çok önemli olduğu dekorasyon dünyasında geçtiğimiz sezonda kullanılan denizin derin mavileri, masumiyetin ve romantizmin sembolü pembeler, şehir stilini yansıtan gri tonları, 2017 yılında yerlerini pastel renklere bırakıyor. Bu yıl iç mekanlara hareket ve enerjiyle birlikte sadelik ve dinginlik geliyor. MOBSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, “Türkiye, mobilyada artık dünya trendlerini takip eden ülke konumundan ziyade trendleri belirleyen ülkeni konumuna geldi. Zanaatkar kökenli mobilya ustalarımız sayesinde üretilen her mobilya ile Türkiye’nin adını dünyanın dört bir yanına duyuruyoruz. 2017 kışında modern konseptin getirdiği minimal tasarımların da etkisiyle en ince çizgi ve estetik detaylarla hazırladığımız mobilya modellerimiz göz dolduracak.” derken, kışın vazgeçilmezi koyu renklerin artık tercih edilmeyeceğini belirtiyor. Bordo, yeşil ve sarı tonlarının göz dolduracağı bu kış, neon renklere de sıkça rastlayacağız. Bazı modellerde çift renk kombinasyonuna yer verilirken, naturel ve açık renklerdeki ham ahşaplar da vazgeçilmez olacak.

Sezonun hiti, el işçiliği minimalist detaylar! 

Ahşabın sıcaklığının evlerin hemen hemen her köşesinde hissedileceğine değinen Yanıkçıoğlu, sözlerine şöyle devam ediyor: “Modern, fonksiyonel, abartıdan uzak, sade şıklık sunacak yaşam alanlarının konfor noktaları salon, oturma ve yatak odaları ile lezzet köşesi mutfaklarda beyazın dışında mavi ve yeşil renklerinin pastel tonlarının hakimiyeti olacak. Klasik, neo klasik, avangard, vintage gibi stil sahibi mobilya modellerimiz arasında kullanıcıların ilgi odağı bu yıl daha çok country tarzı! 2016 yılında lüks görünüme sahip olan mobilya modelleri daha çok tercih edilirken; 2017’de modernize edilmiş klasik ve neo klasik Fransız ve İngiliz tarzı mobilyalar gündemde diyebiliriz. Son dönemlerde de rahat, geniş ve sağlam yapılarıyla dikkat çeken el işçiliği minimalist detaylı tasarımlar ön planda! Yeni sezonda birçok modelde oymalara ve kabartmalara da rastlayabilirsiniz. ”

http://www.yapi.com.tr/haberler/iste-2017nin-mobilya-trendleri_154015.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!