Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Mobilyada Doğallık ve Minimalist Çizgiler Ön Planda Olacak

Son yıllarda çok fazla tercih edilen hardal ve yeşil renklerin 2017 yılında yerini daha sofistike renkler olan mor, camel ve füme gibi renklere bırakacağının sinyallerini veren Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), tasarımlarda geçen yılın etkilerinin bu yıl da devam edeceğini belirtti.

yapi.com.tr
Mobilyada Doğallık ve Minimalist Çizgiler Ön Planda Olacak

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), kış aylarına girdiğimiz şu günlerde merakla beklenen 2016-2017 Sonbahar-Kış mobilya tercihlerini açıkladı. Son yıllarda çok fazla tercih edilen hardal ve yeşil renklerin 2017 yılında yerini daha sofistike renkler olan mor, camel ve füme gibi renklere bırakacağını belirten MOSDER, geçen yıla damga vuran neo-klasik ve country mobilya etkisinin bu yıl da devam edeceğini söyledi.

Üçlü koltuklar yerini ikili koltuk görünümlü ‘üçlü’ koltuklara devretti

2017 yılında sade, yalın, fonksiyonel ve modern ayrıntıları içeren, minimalist detayların ön plana çıktığı mobilyaların yaşam alanlarında yer bulacağını belirten MOSDER, doğayı sembolize eden ayrıntıların dekorasyonda görüneceğinin sinyallerini verdi. Yaşam alanlarının da bir ruhu olması gerekliliğiyle kişinin kendini iyi hissedeceği objelerle dekorasyonlarını tamamladıklarından bahseden MOSDER, doğaya özlem duyanlar için masif ahşaptan tasarlanan mobilyaların bu yıl da ilgi odağı olacağını söyledi.

2016-2017 Sonbahar-Kış mobilya trendlerinde doğal tonlardan tasarlanan mobilyaları sıklıkla göreceğimizi belirten MOSDER, eskiden sıkça karşımıza çıkan üçlü koltukların yerini artık ikili koltuk görünümlü üçlü koltuklara devrettiği aktardı. Kenarsız koltukların bu yılının lokomotif tasarımları arasında yer aldığını söyleyen MOSDER, daha önce pek fazla karşımıza çıkmayan klasik ve modern mobilya ayaklarının koltuk desen ve modellerinin tamamlayıcıları olacağını aktardı.

Evlerde country rüzgarı esmeye devam ediyor

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da country ve neo-klasik tasarımların hakim olduğu koltuk, kanepe ve oturma grupları evlerde nostalji rüzgarları estirmek isteyenlerin beğenisini kazanıyor. Pastel tonların çiçek ve ekose desenleriyle detaylandığı country tasarımlar en doğal malzemelerden üretilirken geçmişi 18. yüzyıla kadar uzanan neo-klasik mobilyalar ise antik Yunan tasarımlarını evlere taşımak isteyenlerin beğenisine sunulacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/mobilyada-dogallik-ve-minimalist-cizgiler-on-planda-olacak_153495.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!