Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İşte Beşiktaş'ın Yeni Stadı!

Kartal'ın 'şeffaf' olarak dizayn edilen yuvası, ilk haftalarına yetişmese de 2014-15 sezonunda kullanımda olacak. Hafriyat çalışmalarının sona erdiği stattan sorumlu yönetici Umut Güner, "Olabilecek en hızlı şekilde ilerliyoruz. Gelecek hafta Sayın Başbakan'ın katılımıyla temel atma töreni yapmak istiyoruz" dedi.

yapi.com.tr
İşte Beşiktaş'ın Yeni Stadı!

Beşiktaş, hem konumu hem de özellikleriyle Avrupa'da en iyiler arasına girecek olan Vodafone Arena'nın inşaatında hızla yol alıyor. 'Şeffaf' olarak dizayn edilen Kartal'ın yeni mabedinde hafriyat çalışmaları tamamlandı. Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine göre, siyah beyazlı kulübün yeni stattan sorumlu yöneticisi Umut Güner, stadyumla ilgili önemli konularda açıklamalarda bulundu.

Vodafone Arena'nın temel atma törenini gelecek hafta yapmak adına Başbakan'dan haber beklediklerini söyleyen Güner, "Yeni stadın yapımı ile ilgili en çok emeği, en çok desteği Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan verdi. Kendisinin yurtiçi ve yurtdışı programı çok yoğun. Net bir tarih veremiyoruz ancak, gelecek hafta temel atma törenini kendisinin katılımıyla yapmak için haber bekliyoruz" diye konuştu.

'Aksama ya da gecikme yok'

Temel atma töreni öncesi, alt yapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını dile getiren Umut Güner, "Yurtdışında 18 önemli stadı gezerek Vodafone Arena projesini oluşturduk. Hem Türkiye'ye dışarıdan gelenlerin hem de ülkemizdekilerin hayran kalacağı bir stadyum yapacağız. Bu yapının tamamlanmasıyla, herkes gurur duyacak" ifadelerini kullandı. "Hafriyat çalışmaları sonlandı" diyen Güner, sözlerine şöyle devam etti:

"Kaba inşaatta olabilecek en hızlı şekilde ilerliyoruz. Yaşadığımız hiçbir problem yok. Hava şartları da şu an için çok olumlu, dolayısıyla herhangi bir aksama ya da gecikme yaşamıyoruz."

'100 yılı stadı olacak'

Yönetici Umut Güner, Vodafone Arena projesinin mevcut yerinden 23.5 metre geriye doğru çekilerek yapıldığını belirtip, "Stadımızın mimarı Bünyamin Derman, 7/24 görevinin başında ve sürekli olarak stadın projelerini gerçekleştiren ekibimizle çalışmalarını sürdürüyor" dedi.

Güner sözlerini, "Vodafone Arena Stadı, Türkiye'de örnek olarak gösterilecek ve yılın 365 günü gezilebilen canlı bir merkez olacak. Çeşitli sportif, sanatsal ve siyasi organizasyonların yapılmasını da planlıyoruz. Ve projemiz de bu şartlar düşünülerek yapıldı" diye sonlandırdı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/iste-besiktasin-yeni-stadi_116736.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!