Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

İzmir Yeni Bir Cazibe Merkezine Kavuşuyor

Türkiye'nin en ünlü markalarının outlet mağazalarının yer alacağı Sillion Outlet, bu ay içinde Çiğli'de açılacak. Yedi Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, inşa ettiği ve 20 milyon dolarlık bir yatırımla yaşama geçirilen alışveriş merkezi ünlü markaları bünyesinde bir araya getirecek.

Yeni Asır Gazetesi
İzmir Yeni Bir Cazibe Merkezine Kavuşuyor

Türkiye'nin en ünlü markalarının outlet mağazalarının yer alacağı Sillion Outlet, bu ay içinde Çiğli'de açılacak. Yedi Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, inşa ettiği ve 20 milyon dolarlık bir yatırımla yaşama geçirilen alışveriş merkezi ünlü markaları bünyesinde bir araya getirecek. Yedi Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Kazancı Sillion Outlet'te elektronikten giyime, fast foodtan kozmetiğe, aksesuvardan tekstile ünlü markaların outlet mağazalarının bulunacağını söyledi.

Kazancı, "Ayrıca konferans salonu, nikah sarayı, otel, spa merkezi, market, oyun salonu, otopark gibi bir çok aktivite merkezinin bulunduğu Sillion Outlet merkezi konumu sayesinde ulaşım konusunda da rahatlık sağlıyor. Yoğun bir çalışma ve planlama sürecinin ardından Eylül ayı içinde açılışı yapılacak Sillion Outlet'in İzmir'de yeni bir cazibe merkezi haline gelmesi planlanıyor" dedi.

Kaliteli ve ucuz

Faaliyete girmesiyle Türkiye'deki ünlü alışveriş mağazalarının bir arada yer alacağı ve Çiğli'yi çekim merkezi haline getirecek Sillion Outlet'in bir çok ihtiyaca aynı anda cevap vereceğini belirten Kazancı şunları söyledi: "Sillion Outlet'in müşterilerine sunduğu en önemli ayrıcalık aradıkları bütün markaları bir arada bulabilmeleri olacak. Ayrıca outlet mağazalarıyla kaliteli ürünleri uygun fiyata elde edebilecekler. Sillion Outlet Türkiye çapında isim yapmış bir çok markanın outlet mağazalarının yer almasıyla özgün bir hizmet verecek. Kaliteli ve ucuz alışveriş yapmak isteyenler aradıkları ürünlerin tamamını Sillion Outlet'de bulacak."

Kazancı, ayrıca Sillion'nun Çiğli'de büyük bir açığı kapatacağını ve Çiğli'nin çehresini değiştireceğini de vurguladı.
Sillion Outlet'in bünyesinde bulunan aktivite merkezleriyle de iddialı bir yatırım olduğunu belirten Kazancı, konferans salonundan otele, nikah salonundan oyun salonuna, spa merkezinden otopark bir çok imkan sunulduğunu ifade etti.

İddialı projeler

"Ziyaretçilerimize sadece alışveriş merkezi olarak değil, yaşamın merkezi olarak hizmet vereceğiz" diyen Kazancı, Sillion Outlet'in sunduğu hizmet kalitesi ve farklı aktiviteleriyle benzerlerinden ayrıştığını dile getirdi. Özel gün ve etkinliklerde de farklılık yaratacaklarını anlatan Kazancı "Dev tesisin bünyesinde 500 kişilik konferans salonu, 300 kişilik nikah salonu, dört yıldızlı otel, oyun salonu, otopark, spa merkezinin yanı sıra elektronik, giyim, fast food, kozmetik, tekstil, oyuncak, takı ve aksesuvar dünyasının öncü firmaları bulunacak. Sillion Outlet ulaşım kolaylığı, sunduğu hizmet katilesi ve farklı aktiviteleriyle kendini ayrıştıran bir merkez olacak. Özel gün etkinlikleri, kitap ve albüm imza günleri gibi aktivitelerde de iddalı projelerimiz var" diye konuştu.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/izmir-yeni-bir-cazibe-merkezine-kavusuyor_72125.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!