Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

JCB'den 50 milyon £ Değerinde Anlaşma

JCB, İngiltere'nin en büyük bitki kiralama firmalarından biri ile 50 milyon £ değerinde bir anlaşma yaparak tek seferde en büyük siparişlerinden birine daha imza attı.

yapi.com.tr
JCB'den 50 milyon £ Değerinde Anlaşma

Foto (soldan sağa): JCB İngiltere ve İrlanda Satış Direktörü Dan Thompstone, A-Plant Pazarlama Direktörü Asif Latief ve JCB Greenshields Bayii Ulusal Hesaplar Direktörü Tom Greenshields

JCB, İngiltere’deki büyük bir kiralama firmasından 50 milyon £ tutarında sipariş aldığını duyurdu. A-Plant firması, geçtiğimiz yıl gerçekleşen 35 milyon £ değerindeki 1000’den fazla makina siparişinden sonra, bu yıl da bin 550’den fazla makina satın aldığını açıkladı. 25 yıl önceki ilk makinasını JCB’den satın alan A-Plant’ın 10 bin adet JCB marka makinaya ulaşmasını da sağlayan anlaşma, firma için bir dönüm noktası anlamına geliyor. Üretim hattındaki yerini alan yeni siparişlerin teslimatları 2015 yılı boyunca devam edecek.

"Bu sipariş, JCB’nin kazandığı en büyük siparişlerden biri olduğu için çok önemli" diyen JCB CEO'su Graeme Macdonald, A-Plant’ın böyle geniş bir ürün yelpazesi için JCB’yi tercih etmiş olmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Anlaşma mikro, mini ve midi ekskavatörler, Loadall diye tabir edilen teleskobik yükleyiciler ile paletli ekskavatörleri içeriyor. Ayrıca A-Plant, bu yılın başında piyasaya sunulan JCB Site Dumper ürünlerinden de filo alımı gerçekleştiriyor. Bütün makinalar, JCB bayisi GREENSHIELDS aracılığı ile teslim ediliyor.


Yeni siparişleri değerlendiren A-Plant Pazarlama Direktörü Asif Latief, " JCB ürünleri ile gerçekleştirdiğimiz bu en büyük sipariş, müşterilerimize sektörün en genç filoları ile hizmet sunma gayreti içerisinde olmamızın da bir göstergesidir” dedi.

A-Plant, ülke çapındaki 135’ten fazla servis noktası ve 2 bin 700 'den fazla çalışanı ile İngiltere'nin en büyük makina kiralama şirketlerinden biri olarak biliniyor ve inşaat, endüstri, özel sektör, altyapı, müteahhitlik ve kamu gibi sektörlerde faaliyet gösteren 30 binin üzerinde müşterisine hizmet veriyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/jcbden-50-milyon--degerinde-anlasma_132542.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!