Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Jim Sanders İstanbul'daydı

İstanbul Üniversitesi bünyesinde düzenlen eğitimler çerçevesinde Türkiye'ye davet edilen değerleme uzmanı Jim Sanders, bugün Taksim’deki Nippon Oteli’nde bir günlük eğitim verdi.

yapi.com.tr/Güliz ÖZTÜRK
Jim Sanders İstanbul'daydı

stanbul Üniversitesi bünyesinde düzenlen eğitimler çerçevesinde Türkiye'ye davet edilen değerleme uzmanı Jim Sanders, bugün Taksim’deki Nippon Oteli’nde bir günlük eğitim verdi. ABD yerleşik gayrimenkul içtihatlarına ilişkin birçok davada uzman bilirkişi ve mortgage kurumlarında danışman olarak görev yapan Jim Sanders, seminerde değerleme teknikleri ve uygulamaları konusunda bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’nin sponsorluğunda düzenlenen seminerde, 30 yılı aşkın uluslararası deneyime sahip Jim Sanders, seminer dahilinde değerleme konusundaki teknik uygulamaları kendi deneyimlerinden yola çıkarak örneklerle açıkladı. Veri toplanması, analizi ve değerlendirilmesi konusundaki istatistik yöntemlerini anlatan Sanders, bir çok ülkede uzmanların, istatistiğe hala yabancı olduğunu vurguladı. Gelişmekte olan piyasalarda değerleme uzmanının karşılaştığı sorunları ve uzmanların bağımsızlığı üzerinde duran Sanders, eğitimi katılımcılar ile aktif iletişim içinde sürdürdü.

İstanbul’un tarihi dokusu nedeni ile bir çok bölgede değerleme kriterlerinin farklılaştığını ve zorlaştığını belirten Sanders, İstanbul’u çok beğendiğini ve burada olmaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

http://www.yapi.com.tr/haberler/jim-sanders-istanbuldaydi_54460.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!