Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kaleseramik’in İki Markası Sosyal Medyanın En İyileri Seçildi

Sosyal medyada en iyilerin belirlendiği, ‘Social Media Awards Turkey 2019’da ödüller sahiplerini buldu. 50’den fazla sektörde, toplam 33 bin sosyal medya hesabının performansının ölçümlendiği yarışmanın seramik kategorisinde Kale Banyo birincilik, Çanakkale Seramik ise ikincilik ödülüne layık görüldü.

yapi.com.tr
Kaleseramik’in İki Markası Sosyal Medyanın En İyileri Seçildi

Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen yarışma Social Media Awards Turkey 2019 ödülleri, 3 Mayıs’ta Raffles İstanbul’da düzenlenen törende sahiplerine verildi. Bu sene üçüncüsü düzenlenen, sosyal medyada en iyilerin belirlendiği yarışmada Kale Banyo ve Çanakkale Seramik ödül almaya hak kazandılar.

Markalar, Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle hayata geçirilen Social Media Awards Turkey 2019’a, 1 Mart 2018-1 Mart 2019 tarihleri arasında dijital ortamda yayınlanan çalışmaları ile katıldı. Jüri Ödülleri ve SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri olmak üzere iki bölümden oluşan yarışmada Altın, Gümüş, Bronz ve Grand Prix ödülleri verildi.

Social Media Awards Turkey’de geçtiğimiz yıl Çanakkale Seramik birincilik, Kale Banyo ise ikincilik almıştı. Bu yıl ise Kaleseramik bünyesindeki iki marka yer değiştirdi. Socialbrands Veri Analitiği Ödülleri’nde, ‘Seramik’ kategorisinde Kale Banyo Altın, Çanakkale Seramik ise Gümüş ödül kazandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kaleseramikin-iki-markasi-sosyal-medyanin-en-iyileri-secildi_172594.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!