Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kastamonu Entegre Yeni Ofisine Taşındı

Ağaç bazlı panel sektörünün global oyuncusu Kastamonu Entegre’nin merkez ofisi İstanbul Üsküdar’daki yeni adresine taşındı. Yeni ofis, şirketin vizyonunu yansıtan standartlar ile modern mimariyi bir arada sunarak çalışanlara keyifli ve fonksiyonel bir çalışma ortamı sağlıyor.

yapi.com.tr
Kastamonu Entegre Yeni Ofisine Taşındı

Yedi ülkede bulunan 18 üretim tesisinde görev alan yaklaşık 5.700 çalışanı ile 96 ülkeye ihracat gerçekleştiren Kastamonu Entegre, büyümeye ve yenilenmeye devam ediyor.

10 Temmuz’dan itibaren Üsküdar’daki yeni adresinde hizmet veren şirket, çalışanlarına daha ferah, verimli ve esnek bir ortam sunuyor. Yeni ofis tasarımı, şirketin hem paydaşlarına hem müşterilerine hem de çalışanlarına değer veren yaklaşımını ortaya koyuyor.   

Modern tarzıyla dikkat çeken yeni ofis binası, son teknoloji ile donatılmış, yenilikçi, fonksiyonel ve estetik bir anlayışı yansıtırken, sahip olduğu sosyal alanlar ile çalışanlar arasındaki iş birliğini ve takım ruhunu kuvvetlendirmeyi hedefliyor. Toplantı salonları, showroom alanı, kafeterya, spor salonu ve 300 kişilik oditoryumu ile yaklaşık 15.000 m2 kapalı alana sahip kompleks, çalışanlara yeni nesil çalışma ortamı sunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kastamonu-entegre-yeni-ofisine-tasindi_160243.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!