Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kayseri, 614 Çocuk Parkıyla Rekora Gidiyor

Alt ve üst yapıdaki çalışmalarıyla örnek bir şehir olan Kayseri’de, çocuklar da unutulmuyor. 6 milyon metre kareye yaklaşan yeşil alan ve p

Zaman



b>Alt ve üst yapıdaki çalışmalarıyla örnek bir şehir olan Kayseri’de, çocuklar da unutulmuyor.

6 milyon metre kareye yaklaşan yeşil alan ve parklarıyla dünya standartlarını yakalama yolunda önemli adım atan Kayseri, merkezde 614 çocuk parkıyla bu alanda da öncülüğü kimseye bırakmıyor.

Şehirleşmenin gereğiyle giderek daralan çocuk oyun alanlarını arttırmak ve çocukların daha iyi şartlarda gönüllerince oynamalarına imkan tanımak için çocuk parkları yapımına büyük önem verdiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içinde 234 adet çocuk oyun alanı bulunduğunu, buna her yıl yenilerini eklediklerini ifade etti. “Belediye olarak çocukların da belediyesiyiz. Yaptığımız toplantılarda ve ziyaretlerde çocukların da sıkıntılarını çözmek için çalışıyoruz.” diyen Büyükkılıç, ilçe çocuklarının oluşturulan parklardan oldukça memnun kaldıklarını kaydetti.

Kocasinan Belediyesi bölgesinde 380 adet çocuk oyun alanı olduğunu hatırlatan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ise, çocuk oyun alanlarının yanı sıra basketbol, voleybol ve mini futbol sahaları oluşturarak her yaştan çocuklara spor yapma imkanı sunduklarını söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kayseri-614-cocuk-parkiyla-rekora-gidiyor_2315.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!