Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

"Kentsel Dönüşüm Hızlansın"

EGE Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Başkanı Ender Yorgancılar, son günlerde bölgede meydana gelen depremlere değinerek, "Kentsel dönüşüm biran önce tamamlansın" dedi.

yapi.com.tr
"Kentsel Dönüşüm Hızlansın"

DHA'nın haberine göre, ekonomide büyüme oranlarını artması için de hükümetten beklentileri olduğunu belirten Yorgancılar, bunun için de ekonomik istikrar sağlanması, katma değerli üretime odaklanılması ve eğitim sisteminin sanayi ile entegre edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, EBSO haziran ayı olağan meclis toplantısında yaptığı konuşmada, hem kent gündemini değerlendirdi hem de ekonomiye dair beklentilerini açıkladı. Son bir haftada bölgede meydana gelen depremler nedeniyle İzmir'in beşik gibi sallandığını hatırlatarak, "Depremi engellemek imkansız. Bunun çözümü kentsel dönüşüm ama dönüşümle ilgili önemli bir gelişme olmadı. O nedenle kentsel dönüşüm biran önce hızlandırılmak zorunda. Çünkü bu depremler hep olacak" diye konuştu.

"Eşit şartlarda üretim en büyük arzumuz"

Ekonomiyle ilgili görüşlerini de aktaran Başkan Yorgancılar, "Türkiye'nin yüzde 5 büyüdüğünü gördük. Bu başarılı bir performanstır. Referandumun hemen öncesi ve sonrasında, üretime dayalı, istihdamı destekleyen adımlar da oldukça etkilidir. Bunların devamının gelmesi ve üretimin önündeki tüm engellerin kaldırılarak, rakiplerimizle eşit şartlarda üretimin sağlanması en büyük arzumuzdur" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kentsel-donusum-hizlansin_159809.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!