Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Kerim Çelik'e Uluslararası...

Kerim Çelik'e Kalite Ödülü

Borusan Holding'in Yassı Çelik grubundaki şirketlerinden biri olan Kerim Çelik, Uluslararası Teknoloji ve Kalite - Yeni Milenyum Ödülü'ne (Internat

Dünya



b>Borusan Holding'in Yassı Çelik grubundaki şirketlerinden biri olan Kerim Çelik, Uluslararası Teknoloji ve Kalite - Yeni Milenyum Ödülü'ne (International Trophy for Technology and Quality - New Millenium Award) değer bulundu.
110 ülkeden 14 bin üyesi olan Uluslararası Editorial Office-Trade Leaders Club tarafından verilen ödül için Cenevre'de bir tören düzenlendi. Hotel Inter-Continental Genéve'de gerçekleştirilen törene 30 ülkeden 200 üst düzey yönetici, uluslararası kordiplomatik ve yerel ekonomi ve kültür dünyasının temsilcileri katıldı. Törende Kerim Çelik'i temsilen Borusan Yassı Çelik İcra Komitesi Üyesi Selamet Taktaş'a ödül, Türkiye'nin Cenevre'de Dünya Ticaret Örgütü nezdindeki Daimi Temsilci Yardımcısı Ş. Vural Altay tarafından verildi. Ödülle ilgili görüşlerini belirten Taktaş, şirket olarak ne teknolojiye, ne kaliteye bir prestij meselesi olarak bakmadıklarını, teknoloji ve kalite açısından üstünlüğü, yalnızca bugünün değil, yarının gereklerine de cevap vermesinde bir zorunluluk olarak algıladıklarını kaydetti.

1960 yılında kurulan şirket 16 farklı sektörde çok sayıda orta ve küçük ölçekli sanayici firmaya hizmet veriyor. Hizmet verilen sektörler beyaz eşya yan sanayi, otomotiv yan sanayi, boru-profil, inşaat ve yan sanayi, makina ve yedek parça, radyatör, elektrik ekipmanları ve aydınlatma, kilit, ısıtma ve havalandırma, conta, kablo-taşıma sistemleri, mobilya aksesuarı üreticilerinden oluşuyor.

Kerim Çelik'in ürünleri arasında soğuk haddelenmiş sac, sıcak daldırma galvanizli sac, elektrogalvaniz sac, asitlenmiş sıcak sac, boyalı sac, full hard ve silisli sac yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kerim-celike-kalite-odulu_3722.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!