Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
SONRAKİ HABER: Salda'da Kirlilik Alarmı
BÖLÜM SPONSORU

Knauf, Yeni Yılı “Ticaretin Büyük Ustaları” Buluşmasıyla Karşıladı

Knauf, Antalya’da iş ortakları ile bir araya geldi. 2024 pazarlama & satış stratejilerinin konuşulduğu, aynı zamanda geliştirilen yeni ürünlerin tanıtıldığı Ticaretin Büyük Ustaları Lansman Toplantısı’nda kelimenin tam anlamıyla İşin Ustası Sahaya Çıktı.

yapi.com.tr
Knauf, Yeni Yılı “Ticaretin Büyük Ustaları”  Buluşmasıyla Karşıladı

Son 25 yılda Türkiye’ye yapmış olduğu 250 milyon Euro yatırım ile, 1989 yılından bu yana global bilgi birikimiyle ülke ekonomisine büyük katkı sağlayan Knauf, iş ortakları ile 20 - 22 Aralık 2023 tarihlerinde Maxx Royal Belek Golf Resort’da bir araya geldi. 2023 yılı çıktılarının değerlendirildiği, 2024 yılı pazarlama & satış stratejileri ile Knauf’un 100. yılı kapsamındaki vizyoner hedeflerin paylaşıldığı dolu dolu geçen Ticaretin Büyük Ustaları Lansman Toplantısı için; Knauf Türkiye Genel Müdürü Ali Türker,“İş ortaklarımızla yeniden bir arada olmayı özlemişiz. 2023 Knauf açısından oldukça verimli geçen bir yıldı. Pazar ihtiyaçlarını anlayıp, müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda etkin çözümler üretebilmek amacıyla özellikle galvaniz profil ürün yelpazemizi genişletmeye ve iç duvar yapı malzemelerinden olan saten alçımızın formülasyonunu geliştirmeye odaklandık. Ne mutlu ki bugün burada siz değerli iş ortaklarımız ile Knauf Deneyim Alanı’nda bu yeni ürünleri deneyimleyebiliyoruz. İşin Ustası Sahaya Çıktı!” şeklinde konuştu.

“Yeni yılda sistem satışlarına odaklanacağız”
2024 yılında ürün bazlı satış stratejisinden sistem bazlı satış stratejisine geçeceklerini ve böylece bütüncül bir Knauf sistem performansı hedeflediklerini belirten Ali Türker, Knauf’un globalde de ciddi bir değişim, dönüşüm süreci içerisinde olduğunu ve tüm bunları yaparken aynı zamanda sürdürülebilirlik vizyonu kapsamında 2032’ye kadar %50 daha az, 2045’e kadar ise sıfır karbondioksit salınımı ile karbon ayak izini azaltmaya odaklandıklarını paylaştı.

“Sektörün dijitalleşmesinde öncü ve lider markayız”
Tüm projeleri OneCRM ile yürüttüklerini, bunun yanısıra mimarlar için özel olarak geliştirdikleri Planner Suite ve 2024’ün ilk çeyreğinde yayına girecek yeni knauf.com web sitesi gibi pek çok dijital aracı iş süreçlerine entegre ettiklerini paylaşan Ali Türker, “Bulunduğumuz noktadan oldukça memnun olmakla birlikte, Türkiye yapı malzemeleri sektörünün gelişimine ve dijitalleşmesine liderlik etmeye devam edeceğiz.” ifadesini kullandı.

Emel Özuğur’un moderatörlüğünde ve futbol konsepti ile gerçekleşen Ticaretin Büyük Ustaları Lansman Toplantısı’nda aynı zamanda Korhan Abay’ın sunumu ile YarışMaç oyunu etkinliğinde oldukça keyifli dakikalar yaşandı.

Türkiye’nin önde gelen ticaret ustaları, Knauf’a merak ettikleri her şeyi sorabildikleri açık oturumdan oldukça etkilendiklerini ve toplantının kendileri için çok verimli geçtiğini belirttiler.

Kelimenin tam anlamıyla İşin Ustası Sahaya Çıktı!

http://www.yapi.com.tr/haberler/knauf-yeni-yili-ticaretin-buyuk-ustalari-bulusmasiyla-karsiladi_201067.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!