Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Köprü ve Viyadüklerde Güçlendirme Yapılacak

Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğaz köprülerinin ardından, muhtemel bir depreme karşı otoyolların güçlendirilmesi amacıyla yeni proje çalışması başlattı.

Zaman Gazetesi



b>Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul Boğaz köprülerinin ardından, muhtemel bir depreme karşı otoyolların güçlendirilmesi amacıyla yeni proje çalışması başlattı. Japon kredi kuruluşlarından sağlanan krediler ile İstanbul boğaziçi köprülerinin depreme karşı güçlendirilmesi projesinden sonra, İstanbul, Sakarya ve Kocaeli'ndeki otoyol, köprü, viyadük ve tünellerin de depreme karşı güçlendirilmesi için ilk adım atıldı.

Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülecek proje kapsamında, “otoyollar ve otoyolu bağlantı yollarındaki köprü, viyadük ve tünellerin depreme karşı güçlendirilmesi yapım işinin kontrollük ve müşavirlik hizmetleri işi” için ön yeterlilik alma tarihi belirlendi. Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ön yeterlilik değerlendirmesi sonucunda yeterli bulunarak görüşmeye davet edileceklerden, daha sonra belirlenecek bir tarihte teklifler alınacak.

İhale konusu hizmet, 253 adet yapıyı (211 adet alt-üst geçit, 37 adet viyadük, 5 adet tünel) kapsıyor. Söz konusu çalışmalar, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içinde işe başlanıp 960 takvim gününde tamamlanacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kopru-ve-viyaduklerde-guclendirme-yapilacak_47325.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!