Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Londra Türkleri Ev Sahibi Olmaya Çağırıyor!

Berkeley Homes’un Londra’da hayata geçirdiği One Tower Bridge’in yeni etabı Wessex House İstanbul’da ilk kez görücüye çıkarıyor.

yapi.com.tr
Londra Türkleri Ev Sahibi Olmaya Çağırıyor!

Londra'nın meşhur köprüsü Tower Bridge'in hemen yanında konumlanan One Tower Bridge, Wessex House adlı projenin son safhasını da satışa sunuluyor. Türkiye'den alıcılara özel fırsatlar sunan One Tower Bridge, Wessex House 22, 23, 24 Mart’ta saat 10-19 arasında Çırağan Palace Kempinski Oteli’nde tanıtılacak.

Projenin yeni satışa sunulan bölümü olan Wessex House, 79 daire ve 3 penthouse'dan oluşuyor. İçinde bir butik otelin bulunduğu Wessex House'un 24 saat concierge hizmeti bir başka dünyaca ünlü marka olan Harrods Estates tarafından yürütülüyor. Projede 1, 2, 3 ve 4 yatak odalı seçenekleri var. Fiyatların 850 bin pounddan başladığı projede, bitiş tarihi 2016 olarak planlandı. Proje 1. metro bölgesinde bulunuyor ve London Bridge Metro İstasyonu'na yürüme mesafesinde konumlanıyor.

4 değişik mimari stil var 

Projenin mimari tasarımı dünyaca ünlü Squire and Partners tarafından yapıldı. Proje,  1,6 hektar üzerine 353 apartman dairesinden oluşuyor. Çoğunun balkonu, terası veya çatı bahçesi var.  Projede 4 değişik mimari stil kullanıldı. Binaların boyutları, mimari özellikleri ve tavan yükseklikleri birbirinden farklılık gösteriyor.

 Akıllı bina teknojisi ile inşa edildi

Her apartman dairesinde en son akıllı ev teknolojisi olan “Smart Home Technology” kullanıldı. Daire sahipleri dünyanın her yerinden evlerine ulaşarak ısınma, havalandırma, eğlence ve güvenlik sitemlerini istedikleri gibi ayarlayabilme imkanına sahipler.

Projenin iç mekanları Darling Associates tarafından hazırlandı. Darling Associates,  Londra'nın en prestijli mekan tasarımcıları arasında yer alıyor. Tasarım şirketinin projeleri arasında Knightsbridge'teki One Hyde Park,  St. Johns Wood'da bulunan Embassy Court  projeleri geliyor. İç mekanlarda Avrupa'nın en iyi İtalyan ve Fransız taşları ve ahşapları kullanıldı ve iç mekan tasarımı bronz detaylarla tamamlandı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/londra-turkleri-ev-sahibi-olmaya-cagiriyor-_106328.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!