Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Lütfi Kırdar’ın Dış Cephelerine Kalesinterflex İmzası

İstanbul’un 6-7 Ekim 2009 tarihlerinde ev sahipliği yapacağı Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası’nın 2009 Guvernörler Toplantısı’nın yapılacağı 'Harbiye Kongre Vadisi'nde yer alan binanın dış cephesinde Çanakkale Seramik & Kalebodur’un yapı sektöründe çığır açan 3 mm kalınlığında ve 1000 x 3000 mm ebadındaki porselen seramik levha

yapi.com.tr
Lütfi Kırdar’ın Dış Cephelerine Kalesinterflex İmzası

Türkiye’nin ilk ve tek kongre merkezi olarak 1996 yılından beri hizmet veren İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nın yenileme projesinde Çanakkale Seramik & Kalebodur’un Kalesinterflex ürünü seçildi. İstanbul’un 6-7 Ekim 2009 tarihlerinde ev sahipliği yapacağı Uluslararası Para Fonu (IMF)  ve Dünya Bankası’nın 2009 Guvernörler Toplantısı’nın yapılacağı 'Harbiye Kongre Vadisi'nde yer alan binanın dış cephesinde Çanakkale Seramik & Kalebodur’un yapı sektöründe çığır açan 3 mm kalınlığında ve 1000 x 3000 mm ebadındaki porselen seramik levha Kalesinterflex malzemesi kullanıldı.

Mimar Erol Kuzubaşıoğlu ve Mimar Erkan Altuğ’un sahipleri olduğu Arima Mimarlık Ofisi tarafından projelendirilen Kongre Merkezi’nin dış cephesinde farklılık yaratmak adına, gizli klipsli sistem olarak uygulanan Kalesinterflex malzemesi, projeye özel olarak koyu gri renkte, 100x300 cm ve 50x150 cm ebatlarında çalışıldı.

Taca İnşaat ile Sembol İnşaat Ortak Girişimi’nin aldığı ve Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nin yerine inşa edilen Harbiye Kongre Merkezi, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Rumeli Salonu, Hilton Convention Center ve Gümüş Caddesi, Harbiye Orduevi ve Askeri Müze ile Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu ve Taşkışla Caddesi arasında kalan ve Büyükşehir Belediyesi mülkiyetinde olan Şişli’deki 17 bin metrekarelik alanı kapsayan projede, toplam inşaat alanı 83 bin 695 metrekare.



Kalesinterflex

1000x3000x3mm’lik üretim boyutu ile Kalesinterflex, en hafif, en ince ve en büyük boyutlu porselen seramiği olma özelliğini taşıyor. Son yılların en heyecan verici yapı endüstrisi ürünlerinden birisi olan Kalesinterflex, seramik üretiminde gelinen en son noktayı ifade ediyor. Kalesinterflex’in hafifliği, özellikle bina yüklerine gelecek ağırlığı azaltmada ve mekanik konstrüksiyona uyumluluğu yakalamada büyük önem taşıyor. Ürün, uygulamalarda ebatsal özgürlük sağlıyor. Kalesinterflex; projelerin ve uygulamaların ihtiyacına göre farklı kompozit yapılarda ve özel kesitlerde geliştirilebiliyor.

Kalesinterflex, iç mekan, duvar ve zeminin yanı sıra hafifliği, işlenebilme kolaylığı ve dayanıklılığı sayesinde özellikle dış cephe kaplamalarında güvenle kullanılabiliyor.  Ayrıca yükseltilmiş zeminler, seperasyon panelleri, mobilya uygulamaları, hijyenik alanlar ve modüler yapılar gibi özel sistemlerin uygulanmasına da olanak sağlıyor.

Kalesinterflex’in özellikleri

• Ebatlar: 100x300’den itibaren… (standart ebatları: 100x300 cm, 50x150 cm, 100x100 cm, 50x100 cm, 50x50 cm, 20x150 cm, 5 x100 cm)
• İşleme Kolaylığı: Kolay kesilebilen ve delinebilen yapısı ile Kalesinterflex, uygulayıcılarına rahatlık  sağlamaktadır.
• Hafiflik: 3mm: 7 kg/m²
• Esneklik: 5,5 metrelik esneklik yarıçapı
• (3 metre uzunluğunda fit ürün grubu için geçerlidir.)
• Kolay Temizlenir
• Yanmaz
• Su Emmez
• Atmosferik koşullara dayanıklıdır.
• Hijyeniktir.
• Çevre Dostudur.

TÜMÜNÜ GÖSTERSONRAKİ SAYFA HABERİN DEVAMI:   1  |   2
http://www.yapi.com.tr/haberler/lutfi-kirdarin-dis-cephelerine-kalesinterflex-imzasi_71459.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!