Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

LYSA’da SurPlot® Yüzer Döşeme Sistemleri Tercih Edildi

Türkiye’nin önemli yapılarından olan Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi (LYSA) sert zemin uygulamalarında SurPlot® Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri tercih edildi.

yapi.com.tr
LYSA’da SurPlot® Yüzer Döşeme Sistemleri Tercih Edildi

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi (LYSA), Lüleburgaz belediyesi tarafından İkikerebir Mimarlık işbirliği yaklaşık 21.000 metrekare alanda konumlandırılmıştır. Düşey mimarinin tercih edilmesi ile yapının şehrin mimarisiyle bütünleşmesi hedeflenmiştir. Projenin iç ve dış zemin kaplamalarında bir ARMADA Groupe markası olan SurPlot® Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri kullanılmıştır.

Projede yer alan 800 kişi kapasiteli büyük salon ve 1.000 m² alana sahip çok amaçlı salonda 120 cm yüksekliğinde SurPlot® Seviye Ayarlı ayaklar kullanılmıştır. Bu fonksiyonlar dışında kalan 250 kişilik ve150 kişilik deneysel salonda; derslikler, atölyeler ile yoğun kullanımı muhtemel yerlerde ise 80 cm yüksekliğinde SurPlot® Seviye Ayarlı Ayaklar kullanılmıştır. Herhangi bir yapıştırma, ankraj gereksinimi duyulmadan kondurulan ayaklar üzerine karkas taşıyıcılar vasıtasıyla plywood kaplama yapılmış, kör kalıp sistemleri gibi uygulama yapılarak bazalt ve parke döşenmiştir.

Tüm açık alanlarda kullanılan SurPlot® Sistem üzerine herhangi harç, yapıştırma gerektirmeden bazalt taş kaplama yapılmıştır. Oluşan açık derz sistemi sayesinde, olası yağışta, döşenen taş kaplamanın üzerinde göllenme meydana gelmez. Suyun derz boşluklarından drenajı rahatlıkla sağlanır. 

Klasik inşaat yöntemlerinin aksine SurPlot® Sert Zemin çözümleri ile proje kısa zamanda tamamlanmıştır. Alt yapı sistemlerinde anında noktasal müdahale imkânı tanıyan gelişmiş SurPlot® Sistem, projenin birincil tercih sebebi olmuştur.

25 yılı aşkın süredir peyzaj ve sert zemin sistemlerine alternatif çözümler sunan ARMADA Groupe, SurPlot®  Sistem ve tamamlayıcı kaplama ürünleri ile sektörün aranan öncülerinden olmuş, önemli projelerde iş ortaklığı yapmıştır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/lysada-surplot-yuzer-doseme-sistemleri-tercih-edildi_171354.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!