Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Mağazacılık Anlayışını Değiştiren Kale, İlk Örneğini Fulya'da Açtı

Kale Fulya Showroom, 1200 m²’lik alanda Kale Grubu’nun öncü markaları Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kale ve Kalekim ürünlerini 360 derece hizmet anlayışıyla tüketicilere sunuyor. Mağaza konseptini ve projelendirmesini Demirden Design’ın yaptığı Kale Fulya Showroom, Türkiye’nin önde gelen mimarları tarafından tasarlanan mekanları ile de dikkat

yapi.com.tr
Mağazacılık Anlayışını Değiştiren Kale, İlk Örneğini Fulya'da Açtı

br >
Kale Grubu olarak herkesin ulaşabileceği markalar, iyi tasarlanmış özgün ürünler ve çözümlere her daim sahip olmayı çok önemsediklerini vurgulayan Ersayın, “Tasarım ve teknoloji alanında yurt içi ve yurt dışından tasarımcılar ve tasarım stüdyoları ile de çalışarak sürekli olarak kendimizi yeniliyor, geliştiriyoruz. Kendimizi bir tasarım şirketi olarak konumlayarak, fikirden sonuca kadar giden ürün sürecini daha agresif bir şekilde, müşteri/kullanıcı gözü ile yöneteceğiz. Geçici değil, yüksek yaşam kalitesine sahip yaşayan ürün çözümlerimizle evrensel bir tasarım markası olarak konumlanmak üzere çıktığımız bu yolda daha da süratleniyoruz” dedi.

Kale’nin mağaza tasarımı felsefesi

Kale mağazaları, perakende dünyasının gereksinimi olan sistem tasarımı yöntemi ve algısal bütünsellik ilkeleri ile tasarlanıyor. Bu bütünselliği sağlayan, dolayısıyla mağazaların kurumsal kimliğini oluşturan tasarımın temel elemanları, net algılanan prizmatik yapılar ile bu yapıları birbirlerine bağlayan güçlü akslardan oluşuyor. Ziyaretçilerine mağazanın fonksiyonel yapısını okutan bu sistematik yapı, aslında hem tek tek, hem de bir bütün olarak algılanabilen katmanlar olarak sunuluyor.

Kale’nin bireysel ve profesyonel müşterilerine sunduğu konut mekanlarından, kentsel projelere uzanan geniş ürün grupları ve bu grupların çoklu seçenekleri, bu katmanlar sayesinde kolaylıkla algılanabiliyor. Satın alma karar sürecinde ziyaretçilere kolaylık sağlayan bu stratejik yapı, yenilikçi birçok sergileme prensibini de içinde barındırıyor.

Tasarım ve esnek yapısı sayesinde, farklı mimari yapılarda sürdürülebilir kurumsal kimlik yaratırken,  statik olmayan dinamik tasarım prensipleri yeni gereksinimler için de zengin bir kaynak oluşturuyor. Kale, yenilikçi tasarım ve teknolojik ürünlerinin tanıtımının gerektirdiği yüksek kaliteli ortamı, özelleşmiş bir yapısallıkta çözüyor.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2
ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/magazacilik-anlayisini-degistiren-kale-ilk-ornegini-fulyada-acti_87367.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!