Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Makine Üretiminde Hedef Liderlik

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Genel Müdürü Süfyan Emiroğlu, Cumhuriyetin 100’üncü yılı olan 2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefi içerisinde en az 100 milyar dolarlık makine ihracatı gerçekleştirebilmenin zor olmadığını belirterek “Sanayi ürünlerindeki ihtiyacın yerli üretimle karşılanması bu hedefi kolaylaştıracaktır. Ayrıca her

Cumhuriyet Gazetesi
Makine Üretiminde Hedef Liderlik

br />
Tehlike anında alarm veriyor

Teupen Makine İhracat (TMI) bu yıl ANKOMAK Fuarı’nda Parfinger WT 700 vincini sergileyecek. Türkiye’nin en yüksel sepetli platformu olarak öne çıkan makine 70 metre yüksekliğe kadar uzanabiliyor. 700 kg. taşıma kapasitesine sahip WT 700 rüzgâr gülü projeleri için en cazip makine olarak öneriliyor. Ayrıca Parfinger’in bu yıl itibarıyla ürettiği tüm sepetlerde duvar önleme sistemleri de mevcut. Bu sistem otomobillerdeki park sensörleri gibi makinenin duvara belli bir mesafeden fazla yaklaşmasına izin vermiyor. Tehlike anında sinyaller devreye giriyor.

İş makineleri için LPG’li çözüm

Türkiye’nin önde gelen LPG firmalarından İpragaz yük taşıma aletleri Forkliftler için LPG çözümü sunuyor. 12 kg’lık forklift tüplerle işletmeler için enerji verimi sağlamak amacıyla tasarlanan ürün 24 saat kesintisiz çalışabiliyor. Motoru korumak için İpragaz tarafından özel bir filtre sistemi geliştirilen tüplerde motora gidebilecek büyüklükteki partiküller burada kapana alınıyor ve motor ömrü uzuyor. Aynı ebattaki elektrikli forklift’lere göre daha fazla güç üreten İpragaz LPG’li forkliftler ile daha yüksek taşıma kapasitesine ulaşılabiliyor. Aynı zamanda, çevre dostu olan LPG, dizel yakıtlara oranla daha düşük emisyon değerine sahip olduğu için çevreye ve insan sağlığına zararlı gazlar çıkarmıyor, egzozdan kurum ve duman atmadığından insan sağlığını tehdit etmiyor. Bu yüzden de kapalı depolama alanlarında bile güvenle kullanılabiliyor. Bu yeni ürününü Ankomak fuarında görücüye çıkaracak olan İpragaz sanayi üreticilerinden yoğun ilgi bekliyor.

TÜMÜNÜ GÖSTER HABERİN DEVAMI:   1  |   2  |   3
ETİKETLER: ekonomi
http://www.yapi.com.tr/haberler/makine-uretiminde-hedef-liderlik_80164.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!