Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Marmaris'e 11 Kilometrelik Bisiklet Yolu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde geçen yıl yapımına başlanan 11 kilometrelik bisiklet yolu bu yıl yaz sezonuna yetiştirilecek.

yapi.com.tr
Marmaris'e 11 Kilometrelik Bisiklet Yolu

DHA'nın haberine göre, Marmaris'teki Bisiklet Yolu Projesi'nde 4 buçuk kilometrelik birinci etabın tamamlanmasının ardından ikinci etap için bir süredir yüklenici firmayla birlikte çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ana güzergahtaki çalışmalarda sona yaklaştı. Kemal Seyfettin Elgin Bulvarı, Atatürk Caddesi ve Kordon Caddesi'nde kamuoyunda bisiklet yolu projesinin ikinci etabı olarak bilinen altyapı ve üstyapı yenileme çalışmalarında son aşama olan boyama işlemine önümüzdeki hafta geçilecek.

İşaretleme çalışmalarının ardından ise bisiklet yolu separatörlerle araç yolundan ayrılarak tamamlanacak. Ana caddeye bağlanan ara yollarda da bisiklet yollarının tamamlanmasıyla kesintisiz sürüş 11 kilometreye çıkacak. Çalışmalar kapsamında Kordon Caddesi de yeni yüzüne kavuşacak. Yüzlerce işyerinin ve konutun yer aldığı Kordon Caddesi'nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasıyla devreye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri girerek alanda dekoratif peyzaj çalışması yapacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/marmarise-11-kilometrelik-bisiklet-yolu_157190.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!