Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Maslak’ta Eski Binayı Aldı Her Şey Dahil Ofis Yaptı

Akdağ Turizm, İstanbul’un en önemli ofis merkezinde ilginç bir dönüşüme imza atarak her şey dahil ofis sistemini geliştirdi. 26 katlı binayı yeniden tasarlayan firma hazır ofisleri günlük, haftalık ya da aylık olarak kişi başı günlük 30 euro’ya kiralıyor.

Milliyet Gazetesi
Maslak’ta Eski Binayı Aldı Her Şey Dahil Ofis Yaptı

Turizm ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Akdağ Turizm, Maslak'ta ilginç bir dönüşüme imza attı. Boş duran 26 katlı bir binayı 3 yıl önce alan firma binanın alt yapısını akıllı ofis sistemine dönüştürerek, hazır ofis konseptindeki Windowist Tower projesini hayata geçirdi. Windowist Tower'da 64 tane 5-7 kişilik ofis, 23 tane 5 kişilik ofis, 79 tane 2-3 kişilik ofis, 16 tane de tek kişilik ofis bulunuyor. Ayrıca her katta 8-10 kişi kapasiteli 15 toplantı salonları da yer alıyor.

Projenin 16 katındaki hazır ofisler günlük, haftalık ya da aylık olarak kişi başı günlük 30 euro’ya kiralanabilecek. Tüm alt yapısı ve ofis malzemeleriyle donatılan binadan ofis kiralayanlar sadece özel eşyalarını ve şahsi bilgisayarlarını alarak yerleşebilecek. Her türlü ofis ekipmanı ve sekreterya benzeri hizmetler Windowist tarafından sağlanacak. Bilişim ve teknik altyapısından çevreci özelliklere kadar ofislerin modern bir şekilde donatıldığını aktaran Windowist Genel Müdürü Thomas Baertl, esnek ofis seçenekleri de bulunacağını söyledi.

İkincisi Ümraniye’ye yapılacak

Genel Müdür Thomas Baertl, 183 ofis ile toplamda 679 kişiye hizmet sunmayı planladıklarını belirterek “Öncelikli hedef kitlemiz Kobiler. Bunun yanında yeni girişimcileri ve freelance çalışanları da ağırlamak istiyoruz” dedi. Yoğun bir taleple karşılaştıklarını belirten Baertl, “Türkiye’deki ikinci Windowist Tower’in 2012 yılının ilk aylarında Anadolu yakasında Ümraniye’de hizmete gireceğini de belirterek şunları söyledi:

“Windowist Tower olarak yurtdışında da yatırımlarımız olacak. Öncelikli olarak İstanbul gibi dünyanın önemli merkezlerinin başında gelen Londra, New York ve Dubai’de yatırım yapacağız ve Windowist Tower markasını oralara taşıyacağız. Yurt içi ve yurtdışında faaliyet gösteren şirketlerin kısa ve uzun vadedeki ofis ihtiyaçlarını 5 yıldızlı otel kalitesinde bir hizmetle karşılamayı planlıyoruz. Hedefimiz iş yapmak isteyen her sektördür, ancak Türkiye’de ofisi bulunmayan yabancı markalar ile iş dünyasına henüz adım atmış veya sektör değiştirmeye karar vermiş girişimci işletmeler ile sanal bir ofise ihtiyaç duyanların hizmetlerimizden öncelikle faydalanacağını düşünüyorum.”

Helikopter pisti var

Her katta resepsiyon ve kişisel asistanın bulunduğu, 200 kişinin ağırlanabildiği bir konferans katının da yer aldığı Windowist Tower Mimar Hakan Kıran’ın tasarımıyla gerçekleştiriliyor. Binanın girişinde engelliler için ilk kez özel bir lift sistemi kuruldu. Metroyu kullanan engelliler bu lift sistemi ile  ister tekerlekli sandalye, ister ayakta tutunarak inip çıkabililiyorlar. Projede ayrıca Maslak bölgesindeki tek yükseltilmiş heliport alanı da yer alıyor. Proje bünyesinde restoranlar ve Icebarist by Icehotel gibi mekanlar da bulunuyor.

Hazır ofiste neler var?

- Her katta resepsiyon ve kişisel asistan.
- Her ofiste dijital  kişiselleştirilebilen iklimlendirme kontrolü.
- Her katta kahve ve snack makinesi de dahil tam donanımlı mutfak.
- Her katta ofis malzemeleri ile donatılmış Xerox odası.
- Wi-Fi telefon ve kablosuz internet için tam kapsama alanı.
- Düşük maliyetli telefon görüşmeleri için VOIP telefon sistemi.
- Opsiyonel paylaşımsız bant genişliği imkanı ile internet erişimi.
- 200 kişiye kadar misafir ağırlanabilen konferans katı.
- Ofisler, toplantı salonu ve konferans katına özel catering hizmeti.
- Concierge hizmetleri.
- Maslak bölgesindeki tek yükseltilmiş heliport.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/maslakta-eski-binayi-aldi-her-sey-dahil-ofis-yapti_88715.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!