Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Migros Atağa Kalktı

Migros, Güneydoğu’da Yatırım Atağına Geçti

Bu yıl sonunda cirosunun 1 milyar doları aşmasını hedefleyen Migros, Güneydoğu'daki yatırımlarını sürdürüyor. Migros, Güneydoğu'da bir alışveriş me

Hürriyet



b>Bu yıl sonunda cirosunun 1 milyar doları aşmasını hedefleyen Migros, Güneydoğu'daki yatırımlarını sürdürüyor. Migros, Güneydoğu'da bir alışveriş merkezi iki mağaza açarken, İstanbul'da da yeni formatlı ilk Migros mağazasını Beşiktaş Ihlamur'da hizmete sokacak.
Böylece, Migros'un Şok mağazaları dahil toplam mağaza sayısı 427'ye ulaşacak. Gaziantep'teki Migros Bedesten Alışveriş Merkezi, Migros'un İstanbul, Ankara ve Antalya'dan sonra Türkiye'deki 4. alışveriş merkezi. İçinde MM Migros mağazası da yer alan ve Bedesten şeklinde tasarlanmış Migros Bedesten Alışveriş Merkezi, Gaziantep'in ilk Alışveriş Merkezi. Şehrin merkezinde kurulan beş katlı ve 24 bin metrekarelik kapalı alana sahip Migros Bedesten'de, 180 araçlık otopark da bulunuyor. Migros Bedesten Alışveriş Merkezi'nde İpekyol, Damat&Tween, Tekin Acar, Raksotek, Toy' 'R'us, LC Waikiki, Beta Ayakkabı, Desa, Derimod, Mavi Jeans, Kığılı, Adidas, Kifidis, Colin's, Fotek, Sporting, Altınbaş Kuyumculuk, Step, Avo, Loft gibi pek çok mağaza yer alıyor. Bedesten içinde yer alan MM Migros mağazası da ziyaretçileri büyük indirimlerle karşılayacak. 1997'de Diyarbakır'da ilk mağazasını MM formatından açan Migros, MMM Migros'unu da bugün hizmete sokuyor. Migros'un yeni mağazası, Urfa yolu üzerinde, Diyarbakır'ın yeni yerleşim bölgelerinden birinde yer alan ve bugün açılan üç katlı Mega Center Alışveriş Merkezi'nin içinde yer alıyor. Mega Center'da 300 açık, 150 kapalı otoparkın yanısıra fast food alanları bulunuyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/migros-guneydoguda-yatirim-atagina-gecti_2574.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın
Haftanın ürünü Roca Akıllı Duş

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!