Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Milas-Bodrum Hava Limanı Yeni Dış Hatlar Binası'nın Jeneratör Sistemi FG Wilson'dan

Milas-Bodrum Hava Limanı Yeni Dış Hatlar Binası projesini üstlenen Astaldi S.p.A Türkiye, terminalde 'kesintisiz hayat'ın sağlanması için FG Wilson jeneratörlerini tercih etti. Bütçesi 100 milyon avro olan projede, 95 bin 927 metrekare kullanım alanlı terminal binası, 765 metrekare kullanım alanlı CIP binası yer alıyor.

yapi.com.tr
Milas-Bodrum Hava Limanı Yeni Dış Hatlar Binası'nın Jeneratör Sistemi FG Wilson'dan

Milas-Bodrum Hava Limanı Yeni Dış Hatlar Binası projesini üstlenen Astaldi S.p.A Türkiye, terminalde 'kesintisiz hayat'ın sağlanması için FG Wilson jeneratörlerini tercih etti. Bütçesi 100 milyon avro olan projede, 95 bin 927 metrekare kullanım alanlı terminal binası, 765 metrekare kullanım alanlı CIP binası yer alıyor. Proje içinde ayrıca 38 bin 500 metrekare açık otopark, 8 bin 500 metrekare viyadük, 13 bin metrekare beton kaplama servis alanı, 23 bin metrekare asfalt servis yolu, 102 bin 500 metrekare ilave apron ve peyzaj düzenlemesi 180 bin metrekare alan bulunuyor. Sloganı 'kesintisiz hayat için kesintisiz enerji' olan FG Wilson, yılda 5 milyon yolcunun tercih ettiği Milas Bodrum Havalimanı Yeni Dış Hatları’nda bu noktalarda enerji ihtiyacının sürekliliğini sağlayacak.

Terminalde, 66 adet check-in bankosu, bagajları otomatik olarak taramak için yer alan EDS sistemi ve en son teknoloji ile gerçekleştirilecek güvenlik sistemi bulunacak. Bütün bu elektronik ortamın çalışabilmesi için gerekli olan kesintisiz enerji, FG Wilson’ın 5 adet P2 2000E model 2000 kVA 6300 V FG Wilson jeneratör 'özel senkronizasyon' sistemiyle sağlanacak.



Foto: FG Wilson Türkiye YKB Alok Rawat ve CEO Köksal Er

ETİKETLER: firma proje
http://www.yapi.com.tr/haberler/milas-bodrum-hava-limani-yeni-dis-hatlar-binasinin-jenerator-sistemi-fg-wilsondan_88811.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!