Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Millet Kıraathanesi'ni Hangi Şirket Yapacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Millet Kıraathanesi Projesi'ni açıkladığı gün, kamu kurumlarından birçok ihale alan şirketin duyurduğu proje dikkat çekti.

yapi.com.tr
Millet Kıraathanesi'ni Hangi Şirket Yapacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı Millet Kıraathanesi projesi tartışılmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan kıraathanenin 24 saat hizmet vereceğini, ikramların olacağını, kütüphanesinde zengin kaynaklar bulunacağını ve kıraathanedeki her şeyin ücretsiz olacağını söylemişti. Buna karşın muhalefet ise projeye tepki göstererek Türkiye'nin ihtiyaçlarının farklı olduğunu dile getirmişti.

Projenin detaylarının henüz belli olmamasına rağmen Sözcü'de yer alan habere göre İstanbul'da hizmet veren Sanat İstanbul isimli şirketin internet sitesinde Şehir Kıraathanesi isimli bir proje bulunuyor. Proje sözü edilen Millet Kıraathanesi'ne benzetiliyor.

Sanat İstanbul'un Ajans Başkanı İlyas Ertemur, Erdoğan'ın projeyi duyurduğu 7 Haziran günü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Millet Kıraathaneleri'nin hazır olduğunu söyleyerek proje fotoğraflarını paylaştığı belirtiliyor. Firmanın çaılıştığı kurumlar da dikkat çekiyor. Sanat İstanbul, Çevre Orman Bakanlığı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleştirme Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, EPDK, Beyoğlu Belediyesi, TOKİ, Irak Merkezi Hükümeti ve Socar gibi pek çok şirketle çalışmış.

http://www.yapi.com.tr/haberler/millet-kiraathanesini-hangi-sirket-yapacak_166259.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!