Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

NPlus Banyo'dan İç Mimarlık Sempozyumu'na Bronz Destek

Yapı ve inşaat sektörüne verdiği hizmeti sadece üretimle sınırlı tutmayan NPlus Banyo, 6-8 Mayıs 2015 tarihleri arasında Mimarsinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek 'Mekan Tasarımında Disiplinlerarası Yaklaşımlar' temalı sempozyuma sponsor olarak destek veriyor.

yapi.com.tr
NPlus Banyo'dan İç Mimarlık Sempozyumu'na Bronz Destek

NPlus Banyo, bu yıl 4.'sü gerçekleştirilecek olan 'Ulusal İç Mimarlık Sempozyumu'nun bronz sponsoru oldu. 6-8 Mayıs 2015 tarihleri arasında Mimarsinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde (MSGSÜ) düzenlenecek olan sempoyum için MSGSÜ Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nden yapılan açıklamada; mekan tasarımında aktörlerin sadece mimar ve iç mimarlar olmadığı, tasarımların pek çok disiplinin katkısı ile anlam kazandığı vurgulanıyor ve şu noktalara dikkat çekiliyor:

"Mekanlara farklı pencerelerden bakmak, zenginliğini yaşatmak, mekanı tasarlamak eyleminde başrolde tasarımcılar olsa da; bir mekanın yaşanması, algılanması, yorumlanması okunması, aktarılmasında pek çok disiplinin katkıları var. Ya da bu katkılara gereksinim var. Bu gereksinimin enine boyuna tartışılacağı yer de, İç Mimarlık Sempozyumları platformu olsa gerek. Bu platformda farklı disiplinlerden gelecek katkılarla mekanı farklı bir boyuta taşıyacağımıza inanıyoruz".

http://www.yapi.com.tr/haberler/nplus-banyodan-ic-mimarlik-sempozyumuna-bronz-destek_129486.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!