Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ODE’nin İhracatına Camyünü Dopingi!

Yerel bir güçten bir dünya markası yaratmak hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım, Çorlu’da dokuz ay önce üretime geçen camyünü üretim tesisinde imal ettiği ürünlerin yüzde 50’sini ihraç etmeye başladı. 2009 yılının ilk yarısında toplam cirosunun yüzde 15’ini ihracattan elde eden ODE, önümüzdeki dönemde bu oranı yüzde 25’e çıkartmayı

yapi.com.tr
ODE’nin İhracatına Camyünü Dopingi!

Yerel bir güçten bir dünya markası yaratmak hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE Yalıtım, Çorlu’da dokuz ay önce üretime geçen camyünü üretim tesisinde imal ettiği ürünlerin yüzde 50’sini ihraç etmeye başladı. 2009 yılının ilk yarısında toplam cirosunun yüzde 15’ini ihracattan elde eden ODE, önümüzdeki dönemde bu oranı yüzde 25’e çıkartmayı hedefliyor. Firma, ihracat yaptığı ülke sayısını 80’e çıkarmak için de dış pazarlardaki tanıtım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yalıtım sektöründe 25 yıldır imza attığı yeniliklerle adından söz ettiren ODE Yalıtım, 40 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği Çorlu’daki camyünü üretim tesisinin son etabı olan boru hattını da devreye aldı.

Camyünü üretiminin yüzde 50’sini ihraç eden ve aralarında Romanya, Bulgaristan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Azerbaycan, Yunanistan, İsrail, Suudi Arabistan, Hırvatistan, K.K.T.C. gibi ülkelerin de bulunduğu 45 ülkeye ürün gönderen ODE, ihraç pazarlarının sayısını 80’e çıkarmak için dış pazarlarda tanıtım faaliyetleri yürütüyor. Gerçekleştirdiği yatırım ve ihracat girişimleriyle bir Türk markasının adını dünyaya duyuran ODE, yurtdışında üretim gerçekleştirmek için uygun yatırım koşullarını gözetiyor.

Türkiye ekonomisine 20 milyon dolar katkı sağlamakta olan ODE, Çorlu Üretim Tesislerinde camyünü boru üretimine başlanmasıyla birlikte şilte ve levhadan oluşan 20 bin ton üretim kapasitesine 1000 ton da camyünü boru ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/odenin-ihracatina-camyunu-dopingi_72367.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!